2777
2789
ععع😂عار دی معمولا به کسایی که 10 تا 13 سالن و عین بچه ها مینالن میگن روبیکایی😂حالا نگی مه 13 سالم ...

اسکلی تو؟
روبیکایی یعنی 13 ساله بودن شاسکل؟😐

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میمون اون بچه سالان میریزن روبیک یکیش کاظم خطر با اون قیافش 1 کا تو کانالشه

کاظی 10 سالشه بابا

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

بیوش زده میدونمرفته بود نوشته بود ازادی قسمت همه تازه از زندان اومدم بیرون دم خطریا گرم😐

سمیه فاطی امین همه خطریا مرسی😐

مرسی استقبال کردین ایشالا ازادیتون😂ع ثمین کجاس؟ تاپیک نمیزنه؟

ععع ننه ازاد شدم

ثمین تعلیقه فک کنم

بژی کورده زانسی؟😂
کرمانشانیه

ابرو هر چی کورده برده با اون تاپیکاش

ساره انشا هم داریم گام ب گام بیار منم میارم متنا رو قاطی میکنیم یچیو نصف میکنیم مینویسیم

احترامی موقوف! دیگ ریپ نزن حاج ننه ریپاتو وا نمیکنم🖖 بای

احترام😂

گفتی جرش میدم جر بد؟

ابرو هر چی کورده برده با اون تاپیکاش

این پسره کیه؟ 

چرا میگ جر میدم بعد اف میزنه بای بای مید؟