2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 52 پست
تصمیم باتو... من برا خودم کوچیکتر رو نمیتونم حضمش کنم.. ولی خیلی بده سه سال پنهان کرده قابل اعتماد ن ...

دقیقااا موندم دیگ چیارو دروغ گفته چقدر بقیه کنارش منو بابت چیزی ک ازش خبرم نداشتم مواخذه کردن

تا دیروز هر دو ۲۳ بودیمالان فهمیدم اون ۲۰ سالشه من ۲۳

خیلی کمه....

اسی واسه مرد مهم نیست اما همیشه اینطور نمی‌مونه

زن خیلی زودتر از مرد شکست می‌خوره از نظر ظاهر 

به هر حال زایمان مشکلات زندگی و غیره بیشتر روزن تاثیر می‌ذاره 

حتی توی سریال دیدم مرده می‌گفت برام مهم نیست که تو از من بزرگتری 

اما بعد از چند سال زندگی پشیمون شد و همش بهش می‌گفت سن مادر منو داری.... انشالله که ایشون اینجوری نیست اما واقعاً به یه پسر ۲۰ ساله نمیشه در مورد اداره زندگی تکیه کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی سه سال باهم اوکی بودین و مشکلی پیش نیومده واقعا مهن نیست مخصوصا اگه هردو بالغ باشین

مشکل ک زیاد بود اون خیلی بچه بازی در آورد من فکر نمیکردم بخاطره سنشه الان میفهمم حس میکنم فریب خوردم 

مشکل ک زیاد بود اون خیلی بچه بازی در آورد من فکر نمیکردم بخاطره سنشه الان میفهمم حس میکنم فریب خوردم

اگه احساس میکنی واقعا بچه بازی درمیاره باید بیشتر فکر کنی

اختلاف سنی در صورتی اوکیه که از نظر ذهنی و رفتاری بالغ باشه

مگرنه دردسره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

مرد تو سن ۲۰ سالکی هنوز خام هست افکار بچگونه داره مردها تازه بعد از ۳۰ تا ۳۵ سالگی رو به پختگی میرن

دقیقا خیلب تو رابطه باهاش چالش داشتم اگ میدونستم کوچیکتره اصلاباهاش وارد رابطه نمیشدم این منو اذیت میکنه چون بخاطره دوست داشتنش با خیلی چیزا کنار امدم

دقیقااا موندم دیگ چیارو دروغ گفته چقدر بقیه کنارش منو بابت چیزی ک ازش خبرم نداشتم مواخذه کردن

و بنظرم الان سنش خیلی کمه کلی چالش باهاش خواهی داشت یه پسر تا سن 30عاقل و پخته تر میشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خیلی کمه....اسی واسه مرد مهم نیست اما همیشه اینطور نمی‌مونهزن خیلی زودتر از مرد شکست می‌خوره از نظر ...

دقیقا تو این چندساله من دلم به این خوش بود تهش بعد ۴ سال دوستی نامزدی ازدواج الانه واقعا نمیدونم باید چندسال صبر کنم تا این آقا بخواد اصلا رسمیش کنه یا ن اصلا خانواده اش قبول کنن یا ن

[QUOTE=378591338]چطور همون 3 سال پیش متوجه نشدی  17 سال از چهره کاملا مشخصه، تازه اون موقع درگير مدرسه و کنکور ...[/QUOTEواقعا  چهره اش نشون نمیده حتی بزرگتر از من میخوره بحث درسم میگفت واحد افتاده دارم قصد کنکورم نداشت اصلا دانشگاه نرفت کار آزاد داشت بعدم رفت سربازی 

دقیقا تو این چندساله من دلم به این خوش بود تهش بعد ۴ سال دوستی نامزدی ازدواج الانه واقعا نمیدونم بای ...

ببین عزیزم سعی کن هر چیزی رو تجربه نکنی از تجربه دیگران استفاده کن 

الان تاپیک زدی واقعا نظرات رو مد نظر بگیر 

گول محبت‌های اون آقا رو نخور دم از دوست داشتن می‌زنه 

صلاح خودت رو مد نظر بگیر 

من به نظرم توی دختر ۲۳ ساله هستی که شرایط ازدواج با آدمای بهتر رو داری 

با ایشون کات کن و به نظرم با آقایی که حداقل از خود چند سال بزرگتره دیگه الان کارش زندگیش هدفش مشخصه تصمیم به ازدواج بگیر

و بنظرم الان سنش خیلی کمه کلی چالش باهاش خواهی داشت یه پسر تا سن 30عاقل و پخته تر میشه.

دقیقا من الان واقعا ناراحتم ک میشد از این اتفاق پیشگیری کنه اگ صادق بود این هم دلبستگی خاطره این وسط نبود این همه اذیت نمیشدم