2777
2789
اهل رفاقت نیستممیگم با خانواده مطرح کنم زیر نظر خانواده با هدف ازدواج آشنا شیم

والا حقیقتش من خودمم خوشم نمیاد همون اول کاری خانواده رو درگیر کنم یا حرف از ازدواج بزنم وقتی اصلا تو رابطه نبودیم یا نمیدونیم به هم میخوریم یا نه...

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

اکثر ادما یکی دو بار پیشنهاد نمیدن خب اگه اینجور مورد خوبیو از دس بدی چی

خب اگ واقعا دوست داشته باشه تا اوکی نشی باهاش بیخیال نمیشع

من ای همه ناز کردم الانم کنارم خوابه🥲😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرصت رو غنیمت میشمارم اگه خوشم بیاد ازش البته

درسته ولی مثلا خوشت بیاد ولی نشناسیش چی مثلا فقط از تو مجازی دیده باشیش

خب اگ واقعا دوست داشته باشه تا اوکی نشی باهاش بیخیال نمیشعمن ای همه ناز کردم الانم کنارم خوابه🥲😂

واسه من تا حالا همچین چیزی اتفاق نیفتاده بیشتر تعداد دفعاتی که بهم پیشنهاد شده 3 بار بوده از سمت یک نفر

واسه من تا حالا همچین چیزی اتفاق نیفتاده بیشتر تعداد دفعاتی که بهم پیشنهاد شده 3 بار بوده از سمت یک ...

خب دیگ سر سومین بار باید قبول کنی

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

خب دیگ سر سومین بار باید قبول کنی

اخه من خودم اگه واقعا کسیو بخام انقد ذوق میکنم همون بار اول قبول میکنم   

اخه من خودم اگه واقعا کسیو بخام انقد ذوق میکنم همون بار اول قبول میکنم

الهیییی🥹😂

خب فدا سرت قبول کن فقط تو انتخابت دقت کن