2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی یا غریبه❓نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر از غریبه و آشنا بودن، شخصیت آدم‌ها برام مهمه.

اره درسته

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

خب خوبه دیگه زیاد نیست اختلاف سنیتون

اره ولی خب میخام بدونم باهم ازدواج داریم یانه😂🥲

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

چرا

ببین واقعا به روحیات و شخصیت خودت ربط داره

من خیلی نزدیک بودن رو دوس ندارم، بیش از حد صمیمی و راحت بودن اذیتم میکنه، از طرفی حس میکنم توی فامیل به خصوص فامیل نزدیک شخصیتت به عنوان یه کسی که همسر پسرشونی به رسمیت شناخته نمیشه

من دوس ندارم ولی بد هم نمیدونمش، خیلیا وصلت با اشنا و فامیل رو ترجیح میدن

دقیقن ۶.۷سال غریبه نیس فامیل نزدیک به منه

۶ ۷ خوبه که زیاد نیس ....اگر نزدیکه احتمالا با هم صحبتی رفت آمدی داشتین به ریزترین اخلاق و رفتارشم فک کن ببین میتونی با همچین آدمی یه عمر زندگی کنی مثلا انتخاب و نظراتون به هم میخوره؟.خانوادش با خانوادت را میان میتونن با هم ارتباط بگیرن همو درک کنن پدر و مادرش قبولت دارن یا نه این مهمه خیلیا میگن پسر مهمه خانوادش مهم نیس کلی این کاملا غلطه ازدواج بین دو خانواده هس نه دو فرد 

به نظرمن قبول کن بیان صحبت کنن باتوضیحاتی که دادی کیس خوبیان شاالله بهترین هابرات رقم بخوره

قراره بیان ولی نگفتن کی 

فعلا مادرامون فقط حرف زدن ببینیم چی میشه 

ذهنم درگیره میخام بدونم ازدواج داریم یانه 🥲 

مرسی عزیزم 

۶ ۷ خوبه که زیاد نیس ....اگر نزدیکه احتمالا با هم صحبتی رفت آمدی داشتین به ریزترین اخلاق و رفتارشم ف ...

اره 

اره خیلی باهم رفت آمد داریم فامیل نزدیکمه همبازی بچگیام بوده 

رابطه خانواده ها خوبه 

اره خود مادرش به مادرم گفت که دخترت برا پسرم میخام 

ببین واقعا به روحیات و شخصیت خودت ربط دارهمن خیلی نزدیک بودن رو دوس ندارم، بیش از حد صمیمی و راحت بو ...

هعب

هعب

من اصلا از فامیل خوشم نمیاد متنفرم ازشون حالا چه برسه که شوهر از بینشون انتخاب میکردم 

از ازدواجم به شدت راضیم 

حالا شاید برای تو یا هرکس دیگه اینطور نباشه 

من نظر شخصیمو گفتم

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂