2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه از بالا تا پایین یه رنگ باش قدت بلندتر نشون میده .مانتو بلند نپوش .چیزهای خیلی گشاد نپوش .کفش از این لژ دارها بپوش حداقل چهار سانت لژ داشته باشه .موهاتو بالا ببند .همینا دیگه ....ورزش کن هیکلت رو فرم باشه .

قد اصلاااا واسه دختر مهم نیست قیافه مهمهاگه یه جوری نگاه میکردن یا خوشگلی و حسودی میکنن یا به نظر خو ...

اخه یه استایلی بود که من و هیچکس تاحالا نزدیم

حالا اصلا نگفتن که هیچی. مهم نیست

من با خودم مشکل دارم

با احساس کوتولگی

همیشه از بالا تا پایین یه رنگ باش قدت بلندتر نشون میده .مانتو بلند نپوش .چیزهای خیلی گشاد نپوش .کفش ...

همه اینکارا رو میکنم

ولی به چشم میاد. چیزی نیست که بشه پنهانش کرد

کل عمرم ادما بابت قدم بهم حس خجالت دادن

اخه یه استایلی بود که من و هیچکس تاحالا نزدیمحالا اصلا نگفتن که هیچی. مهم نیستمن با خودم مشکل دارمبا ...

بابا بی خیال .من که از کنار لوکیشن مستوران‌ رد میشدم بهم پیشنهاد بازیگری دادن .کلی ذوق کردم .بعد که فیلم دیدم همه اش با خودم می گم شاید می خواستن به جای کوتوله ها ازم استفاده کنند .اون قسمت که لیس رفت شهر کوتوله ها 😓

چی هست نشنیدم

دستکاری ژن

البته با هوش مصنوعی که اومده احتمال می‌ره تا ده سال آینده به صورت گسترده برای همچین مشکلاتی استفاده بشه

هوش مصنوعی می تونه از بروز اشتباهات توی برش و تغییر پروتیین دی آن ای جلوگیری کنه و این حوزه رو کاملا دگرگون کنه🧐🧐🧐🧐

اتفاقا ریزه میزه باشی خیلی تو دل برو تری 😂♥️

من چیکار کنم خودمو بپذیرم

خیلی وقتا خسته میشم از سنگینی نگاه ادما

به خاطز قدم با تمسخر نگاهم میکنن

با اینکه خوشگلم

با اینکه لاغر و ظریفم

با اینکه تحصیل گرده ام