2777
2789
فالتو میگیرمدوتا قل بخوننیت کن کردی لایک کن

مبینا

میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

[QUOTE=378538499]خوندم اسمم زهرا [/QUOTE

امروز روزی‌ست که باید بیشتر به حس ششم خودت اعتماد کنی. شاید نشانه‌هایی ببینی که دیگران متوجهش نشن، اما تو خوب می‌دونی چی به چیه. در مورد تصمیمی که توی دلت سنگینی می‌کنه، بالاخره نشونه‌ای می‌رسه که راهو نشونت می‌ده.

در روابط، کسی از تو انتظار داره که دلشو بیشتر بفهمی؛ با یه حرف ساده یا یه پیام کوچیک می‌تونی روزش رو بسازی. یه لبخند، یه شروع تازه می‌شه.

پیام فالت:

دل که صاف باشه، راه خودش رو پیدا می‌کنه. به نیت قشنگت ادامه بده، خیر پیش روت هست.

فالتو میگیرمدوتا قل بخوننیت کن کردی لایک کن

عزیزم منم خوندم و نیت کردم

برا منم بیزحمت بگیر

مرسی🌹💗

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

[QUOTE=378538499]خوندم اسمم زهرا [/QUOTEامروز روزی‌ست که باید بیشتر به حس ششم خودت اعتماد کنی. شاید ...

منم خوندم میشه ممم بگی میشه توروخدامنو بگی امیر بهم پیام داده بود دستش خورده بود یا نه پشیمون شد پاک کرد برمیگرده؟واکنش نشون ندم؟

مبینا

امروز، ستارگان نشانه‌هایی از روشنی و وضوح را برایت به ارمغان می‌آورند. ممکن است در مسیرت با موقعیت‌هایی مواجه شوی که نیاز به تصمیم‌گیری دقیق دارند. با اعتماد به شهود و درک عمیق خود، می‌توانی بهترین انتخاب را داشته باشی.

در روابط شخصی، ممکن است فردی به دنبالارائایی یا همدلی از سوی تو باشد. با گوش دادن فعال و ارائه نظرات صادقانه، می‌توانی تأثیر مثبتی بر زندگی او ببگ

از نظر مالی، فرصتی برای بهبود وضعیت اقتصادی‌ات پیش خواهد آمد. با برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت منابع، می‌توانی از این فرصت بهره‌برداری کن

پیام فال:

"با نوری که در درونت می‌تابد، تاریکی‌ها را کنار بزن و مسیرت را روشن کن."

امروز، ستارگان نشانه‌هایی از روشنی و وضوح را برایت به ارمغان می‌آورند. ممکن است در مسیرت با موقعیت‌ه ...

عزیزم فا.ل اخساسی نمیگید؟

میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
منم خوندم میشه ممم بگی میشه توروخدامنو بگی امیر بهم پیام داده بود دستش خورده بود یا نه پشیمون شد پاک ...

به احتمال زیاد از رفتارش پشیمون شده و دلتنگی بر او چیره شده و به شما پیام داده و بعد که کمی فکر کرده پیام خود را حذف کرده

امروز، ستارگان نشانه‌هایی از روشنی و وضوح را برایت به ارمغان می‌آورند. ممکن است در مسیرت با موقعیت‌ه ...

میشه اینم بهم بگی 

منو دوست داره 

بهم پیام و درخواست میده