2777
2789
میگم اینا رو‌پیدا میکنید مطمئن هستید مامان ندارن

بستگی داره کجا پیداشون کنی من اینارو تو یه جعبه کنار سطل آشغال دیدم ،معلوم بود یه آدم بلانسبت شما بیشرفی اورده ولشون کرده اونجا 

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باز میشه یا نهاگه مامان داره بزار خودش لیس بزنه چشمشو پاک کنه چون بزاق گربه ماده تمیز کننده داره

نه باز نمیشه دیروز کمتر بود تمیز کردم بازشد امروز کلا این یکی چشمش بستست

عفونت شدید داره کور میشه یا ببرش دامپزشکی یا برو قطره بگیر براش سیپلکس بگیر بریز با چای غلیظ هم بشور ...

دامپزشکی نداریم ولی مامانم الان میره این قطره رو میگیره 

مرسی از کمکتون خداکنه دیر نکرده باشم

آفرین چه کار خوبی کردی😍🌸🌸🌱🌿

❤️😘

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
دامپزشکی نداریم ولی مامانم الان میره این قطره رو میگیره مرسی از کمکتون خداکنه دیر نکرده باشم

خداکنه💔💔💔💖

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

مرسیی طفلکیا گناه دارن

آره بخدا جیگرم کبابه برای حیوونا