2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرار نبود رو اگ نخوندي نصف عمرت بر فناست حتما بخونش بعدش دلواپس تو ام...آغوش سرخ...در حسرت آغوش تو...همسايه من...در همسايگي گودزيلا...ته ديگمو پس بده..اگه گفتي من كيم؟...اينا طنز و عاشقانست...سعي كن رمانايي بخوني ك يكم طنز باشه و عاشقونه و پايان خوش به آدم روحيه ميده...اينايي ك گفتم خيلي خوببببببن

میشه درموردسینوهه توضیح بدی که کلادرموردچیه؟

مث زمان حضرت يوسف هس.ك درمورد ي اقا پسره ك دوري پزشكي ميره عاشق ميشه عشقش ميميره.كلا مراحل زندگيش ب طرز زيبايي بيان شده.من حدود پنج سال پيش خوندم فك كنم س فصل بود.سينوهه پزشك دربار بود اسم كاملش فك كنم.ولي ارزش خوندنو واقعا داره

😬

رمان گندم با اینکه خیلی قدیمیه اما فوق العادس...شوک پاریسی هم عالیههه

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

تو ایرانیا

جدید فقط اسطوره خوشم اومد گناهکار رو یکم خوندم وقت نکردم بقیشو بخونم تا اینجایی که خوندم چیز خاصی نداشت حالا باید ببینم اخرش چی میشه

قدیمی هم که رمانای م مودب پور مثل پریچهر و یاسمین قشنگن

رمان افسانه و باغ مارشال و بامداد خمار و قلب طلایی

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

گندم همونی هست که اول فک میکردن فرزند اون خانواده نیست؟؟؟؟؟

اره اره دقیقا..وای عالیه من پنج بار خوندمش..

قهرمان هندو چین هم عالیه فوق العادس اما خب قدیمیه....یلدا هم خیلی قشنگه...

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼