2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 3078 بازدید | 45 پست
اخه میترسم ماما خوب کارش انجام نده تخصص داشته باشه خیلی بهتره

بیمارستان دولتی که متخصص نمیارن بالا سرت مگه اینکه پزشکت همون بیمارستان باشه برا زایمان بیاد. اگه میترسی برو تحقیق کن قبلش از بیمارستان ببین کدوم پزشکان بهترین و برای زایمان چه خدماتی میدن.حتما کلاسای بارداری برو اونجا بهتر بهت توضیح ميدن. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شرایطم تا الان که خوب بوده اخه متخصصاش رزیدنتن از این میترسم چون دولتیه با تجربه نیستن

من توسط یه دکتر تازه کار کورتاژ شدم . خیلی نیترسیدم به خاطر بی تجربگی بلایی سرم بیاره.

یه دوستی دارم خورش ماما هست، شوهرش پزشک. نگرانی مو به اون گفتم گفت اصلا نگران نباش. اینا انقدر دوره میبینن، انقدر کنار دست مزشکای با تجربه کار میکنن پوست شون کنده میشه، به این راحتی تخصص نمیگیرن که. خطا تو کار هر پزشکی ممکنه اتفاق بیفته. اتفاقا تازه کارا از یه جهت بهترن، چون دقت شون خیلی بیشتره. وگرنه حرفه ای ها هم خطا میکنن. اصلا نگران نباش و توکل کن به خدا. فقط خدا میتونه همه چیز رو درست کنه یا برعکس

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
بیمارستان دولتی که متخصص نمیارن بالا سرت مگه اینکه پزشکت همون بیمارستان باشه برا زایمان بیاد. اگه می ...

وا 

کی گفته متخصص نمیاد تو دولتی؟ ممکنه بعضی جاها که شما دیدی اینطور باشه. ولی عموما پزشک متخصص شیفت میاد موقع زایمان. 

شاپرک جان باید از بیمارستانی که میخوای بری تحقیق کنی. همه سوالاتو بپرس. حتی من شنیدم اجازه میدن بری اتاق زایمان و شرایط بیمارستان رو قبل زایمان ببینی. برو ته و توهش رو دربیار

من توسط یه دکتر تازه کار کورتاژ شدم . خیلی نیترسیدم به خاطر بی تجربگی بلایی سرم بیاره. یه دوستی دار ...

ان شالله همین باشه که میگی توکل به خدا میکنم ممنون که راهنمایی کردی 

وا  کی گفته متخصص نمیاد تو دولتی؟ ممکنه بعضی جاها که شما دیدی اینطور باشه. ولی عموما پزشک متخص ...

منظورم پزشک خصوصی خودت خارج از بیمارستان.معلومه که پزشک شیفت باید باشه.مسیولیت با پزشکه.

منظورم پزشک خصوصی خودت خارج از بیمارستان.معلومه که پزشک شیفت باید باشه.مسیولیت با پزشکه.

آها

من فکر کردم میگی کلا پزشک متخصصی نمیاد اون موقع

درست میگی. ببخشید