2777
2789
میترسم نتونم قبول شم

برای عدم تمرکز نمیتونی دکتر بری ؟ اگر نمیتونی یسری تمرین برای افزایش تمرکز هست و قرص مولتی ویتامین بخور

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه من به نظر خودم صفرم حتی درسای علوم ریاضی کامل بلد نیستم

ببین اصلا میگیم بیخیال ازمون تیزهوشان نمونه هدفت چیع برای اینده تگلیفتو باخودت روشن کن اگه میخوای رشته تاپ و خوب بیاری هنوز اصلااااااااا دیر نشده اما میخوای به همین روند ادامه بدی هیچی 

ببین اصلا میگیم بیخیال ازمون تیزهوشان نمونه هدفت چیع برای اینده تگلیفتو باخودت روشن کن اگه میخوای رش ...

آخه نمیدونم چه رشته ای برم

مثلا تو درسای انسانی استعداد دارم خب ولی مشاغلش رو دوست ندارم از این جهت دوست دارم کسی راهنماییم کنه چه رشته ای بهتره از بین نظری و 

همینطور روز چند ساعت بخونم

آخه نمیدونم چه رشته ای برممثلا تو درسای انسانی استعداد دارم خب ولی مشاغلش رو دوست ندارم از این جهت د ...

ببین منم بهت پیشنهاد نمیدم انسانی برم به نظرم رشته ریاضی تجربی بهتره یک سوال پزشکی و دندون و اینا دوست داری

آره خیلی بهتره بهت درخواست دوستی بدم؟ بعد ساعت مطالعه رو مشخص کنیم

بهت به عنوان کسی که راه تو رفتم میگم سعی کن با کسی درس نخونی رقابتی و اینا مل دانشگاه خودت بخونی اونجوری بیشتر حواست پرت میشه

ببین منم بهت پیشنهاد نمیدم انسانی برم به نظرم رشته ریاضی تجربی بهتره یک سوال پزشکی و دندون و اینا دو ...

آره علاقه دارم‌ 

مثلا علایقم یکم عجیبه مثلا به طراحی دوخت و تربیت بدنی و این طور رشته ها هم علاقه دارم

آره علاقه دارم‌ مثلا علایقم یکم عجیبه مثلا به طراحی دوخت و تربیت بدنی و این طور رشته ها هم علاقه دار ...

ببین تربی و هنر و اینا رو کلا بزار کنار بشین یچسب به درس پس اگه تجربی دوست داری برو تجربی و اینکه ببین نهمتو الان بشین تا معدلت بره بالا بشین درس بخون تابستونتم برای ورود به متوسطه 2 بشین درسای علوم هفتم و هشتم و نهم و ریاضی هفتم و هشتم و نهم و دستور وارایه فارسی قوی کن بهت خیلی کمک میکنه