2777
2789
🟩*احساس همدردی و کمک خداپسندانه فرزندان ممسنی به مصدومان و حادثه دیدگان آتش‌سوزی بندر شهید رجایی بن ...

سلام گلم این کلینیک هست ک دیشب براتون گفتم ....شماره تماس هم خواستین تا براتون بذارم ....به اون بنده خدا ها بدین شاید خدا خواست بچشون خوب شد .

سلام لطف میکنین به نیت حاجت هام صلوات بفرستید و ممنون میشم بهم خبر بدین منم به نیت شما صلوات میفرستم و سوره مبارک حمد میخونم .دوستتون دارم نی نی سایتی های مهربون

اینم شماره تماسشون 09174262401

سلام لطف میکنین به نیت حاجت هام صلوات بفرستید و ممنون میشم بهم خبر بدین منم به نیت شما صلوات میفرستم و سوره مبارک حمد میخونم .دوستتون دارم نی نی سایتی های مهربون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای عزیز دلم خیلی خیلی لطف کردی

خواهش وظیفه هست .شبتون بخیر 

فداتون ببخشید اسم کامل دکتر چیه و شهرتون

دکتر هادی برانی تو شهر شیراز کلینیک دارن 

مرسی عشقم لطفتون را هیچ‌وقت فراموش نمی کنم از ته قلبم براتون دعا می کنم به زودی شاهد معجزه ای تو زند ...

قربانت عزیزم ان شالله هرچی خیر و خوبی هست نصیب زندگیتون بشه