2777
2789
عنوان

روماتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست
آره همین نت داغونم کرد ب خداتب و ورم مفاصل هم ندارمدیگه نمیدونم به غیر از درد چ علایمی باید داشته با ...

نه من این درد رو خیلی وقت داشتم و شک به روماتیسم نداشتم و دارو نمیخوردم حتی چندین سال  به دلیل دیکه دکتر رفتم که ربط به روماتیسم نداشت دکتر آزمایش برام نوشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من این درد رو خیلی وقت داشتم و شک به روماتیسم نداشتم و دارو نمیخوردم حتی چندین سال به دلیل دیکه ...

ببخشید شما علایمتون چیه

انگشت بزرگ پاتون خود به خود داغ میشه برا چن ثانیه؟

درخواست دوستی ممنوع...

نا امید شدماصلا تو فامیل و خانواده تا چن نسل قبل رو پرسیدم هیچکس نداشتهشانس من نمیدونم مراقبتاش چیه؟ ...

درمان قطعی نداره 

یمدت مادر بزرگم کامل دیگه نمیتونست راه بره حتی ظرف میاوردیم زیرش یک هفته ام توی بیمارستان میلاد بستری شد ولی بعدش ی دکتر توی تهران پیدا کردیم رفت اونجا بهش قرص و آمپول داد آمپول دور ناف بهتر شد الان راه میره خودش خریدشو میکنه 

ولی خب همیشگیه دیگه باید مراقب باشه همیشه قرص بخوره آمپول بزنه

برای شما ک اولشه میشه بیماری رو کنترل کرد 

دکتر خوب برید 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

نا امید شدماصلا تو فامیل و خانواده تا چن نسل قبل رو پرسیدم هیچکس نداشتهشانس من نمیدونم مراقبتاش چیه؟ ...

مادر بزرگم دستاش کج شده ورم شدید داره 

باید کمتر به آب بخوره بدنش

لبنیات که برای روماتیسم سمه مصرف نکن 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم