2777
2789

یه چهل سالی میشه این رسمو برداشتن ولی رسم گواهی هنوز هست برای بعضیا 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا مخالفت کنم من که از خودم مطمئن هستم نمیخوام خدانکرده کسی حرفی بزنه پشتم گاهی مجبوریم سکوت کنیم ح ...

راست میگه این بچه ها. 

من اصلا تا حالا این چیزا رو از نزدیک ندیدم حتی تو ۱۰۰۰ کیلومتری

ولی وقتی تو همچین حامعه ای هست مخالفت این فقط باعث میشه پشت سر خودش حرف در بیاد متاسفانه..

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

اینور باز بهتره یه نفر فقط میبره نشون مامان عروس میده 😬 کاش رسمش برداشته شه خیلی رسم داغونیه

وای اره نمیدونم تا کی قراره به این رسمای مضخرف ادامه بدن

حالا جای بدش اینجاس چند نفر از بزرگای فامیلم وایمییسن پشت در که دستمالو بگیرن مثلا خاله عمه و.... 

راست میگه این بچه ها. من اصلا تا حالا این چیزا رو از نزدیک ندیدم حتی تو ۱۰۰۰ کیلومتریولی وقتی تو همچ ...

والا ما اگه کسی بیاد و این بحث رو مطرح کنه توی خواستگاری بعیده اصلا باهاشون وصلت کنیم و ردشون میکنیم 

والا ما اگه کسی بیاد و این بحث رو مطرح کنه توی خواستگاری بعیده اصلا باهاشون وصلت کنیم و ردشون میکنیم

خوشحالم بگم که کسی جرات نکرده تا حالا تو خواستگاری ماها بگه؛حالا چه خاله ها و دختر خاله هام و چه فامیلای دیگه،کلا قفله😁

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

همسرم ادم تحصیل کرده و از من مطمئنه خودمون یه جایمون زخم میکنیم نشون میدیم تمام میشه میره

دیوونه ای😂میخوای بدنت رو خونی کنی واسه اونا؟دیگه انقد هم پا بند نباش فدا سرت بابا

نکن گناه داره

خوشحالم بگم که کسی جرات نکرده تا حالا تو خواستگاری ماها بگه؛حالا چه خاله ها و دختر خاله هام و چه فام ...

دقیقا برای ما هم تا حالا همچین چیزی پیش نیومده 

خودمون هم اصلااا از زن داداشام نه گواهی خواستیم نه دستمال و ...