2777
2789
کدوم شهری.

ی شهر خیلی کوچیک ک در اسم شهره در اصل روستاس خیلی کوچیکه تو جنوب

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجا

اسم دقیق ک نمیتونم بگم ک قربونت بشم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چکار میکنید ک سرگرمید؟

مستندهای جنایی میبینم، دادگاهای آنلاین امریکا رو تماشا میکنم، بازجویی نگاه میکنم، زبان بدن رو خوب بلدم و زود گول نمیخورم، مطالعه آزاد روانشناسی دارم. موسیقی زیاد گوش میدم قصه گوش میدم، مسافرت خیلی میرم توی کارهای خیریه فعالیت دارم و گوش شنوای دیگرانم، از وقتم به دیگران خیر میرسونم گلم

۱۹

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

مستندهای جنایی میبینم، دادگاهای آنلاین امریکا رو تماشا میکنم، بازجویی نگاه میکنم، زبان بدن رو خوب بل ...

چه جالب 

چه وایب خوبی میدین 

معلومه حالتون با زندگی خوبه 🥰

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

چه جالب چه وایب خوبی میدین معلومه حالتون با زندگی خوبه 🥰

اره عزیزم زندگی رو دوست دارم و سال‌های باقیمونده زندگمیمو دوست دارم به سرخوشی و خورسندی و شادی بگذرونم. عمر خیلی زود میگذره و این دنیا به اندازه کافی ظالم هست که دیگه خودم به خودم ظلم کنم! با خودم مهربونم و خودمو دوست دارم و از خودم مراقبت میکنم و به خودم احترام میذارم گلم

اره عزیزم زندگی رو دوست دارم و سال‌های باقیمونده زندگمیمو دوست دارم به سرخوشی و خورسندی و شادی بگذرو ...

عزیزم 💜

شما پر از انرژی مثبتین 🤩

امیدوارم همواره شاد و موفق و سلامت باشین 😘

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره