2777
2789
بازبااین حال همش داف ماف فالومیکنه

خب اون از صعف شخصیت یا خلاء ای که داره میتونه باشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی چ خلائی

نمیدونم چیزای مختلف میتونه باشه 

نه لزوما اینکه زنش براش کم بزاره ها 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پس هیچی دیگه بله که ربط داره تو مقایسه س و فکر میکنه چه جوری ترکتون کنه خیلی حواست به خودت و سلامتیت ...

ترک ک جرئتشو نداره

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔
ترک ک جرئتشو نداره

همون دیگه مونده بمونه یا بره ...

منم همین شرایط و داشتم و نمیدونستم خیانتکاره از اینکه تو خودش بود عصبی بودم و خودم سالها میگفتم جدابشیم قبول نمی‌کرد آخرش خودش پیشنهاد داد منم دیگه راضی نبودم ولی بعدش دستش رو شد

الان مشکل اقتصادی ، ولی اگه قبلنا اینطور بوده ، محیط کار و محیط زندگی . افرادی که با اونا در تماس بوده می‌تونه موثر بوده باشه 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

همون دیگه مونده بمونه یا بره ...منم همین شرایط و داشتم و نمیدونستم خیانتکاره از اینکه تو خودش بود عص ...

دردش چی بود طلاق میخاس

چیامثلا

کمبود های مختلف که از بچگی توش نهادینه شده 

کمبود محبت 

کمبود توجه 

بی اخلاقی 

نداشتن تربیت درست 

بی ایمانی 

فانتزی های غلطی که ممکنه داشته باشه

و....

الان مشکل اقتصادی ، ولی اگه قبلنا اینطور بوده ، محیط کار و محیط زندگی . افرادی که با اونا در تماس بو ...

ن قبلا اینجور نبود هرازگاهی یاد عشق قذیمیش میوفتاد جنی میشد ولی جدیدا کلا بی حوصلس ولی همشم دنبال زنه

کمبود های مختلف که از بچگی توش نهادینه شده کمبود محبت کمبود توجه بی اخلاقی نداشتن تربیت درست بی ایما ...

باورت میشه هیچکدوم اینانیس

بنظرم میخواست راحتتر بره دنبال عیاشی دوسه تا زن بهش خورده بودند از همونا ... می‌ترسید بیان بگن آبروش ...

هم زمان باسه تابود؟ جون بودن یاسن بالا

ن قبلا اینجور نبود هرازگاهی یاد عشق قذیمیش میوفتاد جنی میشد ولی جدیدا کلا بی حوصلس ولی همشم دنبال زن ...

شاید عشق قبلیش در شرف ازدواج یا نقل مکانی چیزیه ،که حالش گرفته شده 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن