اگه جایی شام دعوت باشید و بعد شام بفهمید سبزی ها رو انداختن تو ماشین لباسشویی یا خشک کن یا همچین چیزی که خشک بشه واکنشتون چیه؟
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
سبزی رو میپیچن تو یه دستمال بزرگ البته بعد این که شستن بعد میزارن تو ماشین میزارن رو دور آبگیری که ...
من دوس ندارم اینطوری
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
دیگ ماشین لباسشویی از تشت و صافی ای که سبزی توش میشوییم تمیز تر و بهداشتی تر هست . اگر سبزی رو مدت ...
تشت که میتونی راحت بشوریش ولی داخل ماشین که ما نمیدونیم چه خبره. فکرشو بکن کلی میکروب و جرم هست بعد بادش بخوره به سبزی
چرا خوب سبزی اصلا تماسی با دستگاه ندارهالبته من چون هیچوقت اهل سبزی پاک کردن و شستن نیستم و همیشه آم ...
ما هم لباس زیر با دست میشوریم ولی خب به دلم نمیشینه
جایی با صاحبخونه اشنا نباشم مطمئن نباشم تمیزه اول چایی رو بو می کنم اگر بوی هل بده عذرخواهی می کنم ...
اهووو... به چه جاهایی فکر میکنین
من ی مدت درمورد نون همچین فکردی کردم که ایا شاطر و... دستاشون تمیز بوده.... اینوراونور نزده باشن بعد دست به خمیر و.. بزنن....
تا ی مدت دیدم اذیت شدم.... دیگع فکر نمیکنم.... ی بسم الله میگم و با نیت خوب میخورم
انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت