2777
2789
عنوان

پایتخت هفت

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 38 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فصلهای قبل خیلی خاکی بود هما اولویه درست میکرد مسافرت رفتنی غذاخونگی میخوردن مکالماتی اتفاق میفتادکه تو اطرافیانمان بود اصلا انگار فامیل خودمونن امااین فصل خیلی غریبه غذاهای تجملاتی اتفاقات عجیب و غریب وتوهمی اصلا جالب نیست

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

فصلهای قبل خیلی خاکی بود هما اولویه درست میکرد مسافرت رفتنی غذاخونگی میخوردن مکالماتی اتفاق میفتادکه ...

سلام عزیزم بله درسته فصل های قبل کل خانواده هوای همو داشتن ولی این دفعه نه 

سلام عزیزم من از این فصلش خوشم نمیاد طفلی بازیگر نقش هما با لاغریش صورتش ریخته خیلیا میگن تپلیش بهتر ...

سلام به روی ماهت عزیز دلم، دقیقا هما خیلی قیافه اش تغییر کرده و به نظر منم چاق بود بیشتر بهش میومد و قسمتهای قبل بهتر و شادتر بازی میکرد،الان انگار خیلی سرد و خشک بازی میکنه،نقی هم خیلی خنک بازی میکنه.من فقط از نقش ارسطو و رحمت خوشم نیاد و خیلی پررنگ و قشنگ بازی میکنن

سلام به روی ماهت عزیز دلم، دقیقا هما خیلی قیافه اش تغییر کرده و به نظر منم چاق بود بیشتر بهش میومد و ...

سلام عزیزم بله درسته هما خیلی با لاغریش تغییر کرده به نظر من لاغر کردن تو سن بالا مثل سن پایین نیست