2777
2789
عنوان

بنظرتون اگه یه مرد یه مرد رو

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 46 پست
اره دقیقا همین

خواسته خودش بوده یا به زور

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما تو اشنا داریم یه نفر اینجوری شد یعنی بحثی پیش اومد انگار بعد بردنش لختش کردن و فیلم گرفتن طرف شکایت و کرد دیگه نمیدونم این وسط چیا شد  بعد اون طرف و گرفتن و متاسفانه اعدامش کردن

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

چ حسی؟؟؟ شوهرم باباشم هرارتمن جیبش نیس واسه این بی پدر۲تاماشین خریدم الان دیگ نمیکشم باهم نمیشازیم و ...

وکیل بگیر با گردش حساب و رسید بانکی میتونی ثابت کنی تو خریدی براش دیگه این کارا چیه اخه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب‌اخه همه راه هارو. رفتم با زبون خوش حالیش نمیشه

یه وکیل خوب بگیر پدرشو دربیاره

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

اعدام چی دلت خوشه هیچ اعدام نمیکنن ی ۱۰۰تا شلاق ی ی سال زندانی حدود ۲۰۰تومن دیه

مگه حکم لوات اعدام نیست؟ میگه میخوان به شوهره تجاوز کنن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب‌اخه همه راه هارو. رفتم با زبون خوش حالیش نمیشه

پول چی از دادگاه پیش برو تهش ک چی نره بگه شکایتم نکنه برای حرصش ب تو ی جا بلاخره تنها گیرت میاره میدن چند تا مرد فیلم ازتم میگیره نکنه هم ترسش تو وجودته تا آخر عمر ول کنم بابا

مگه حکم لوات اعدام نیست؟ میگه میخوان به شوهره تجاوز کنن 

خب ن عزیز با دوتا شلاق و زندان و دیه سر و تهش بهم میارن وگرنه روزانه ۱۰۰۰آشغال اعدام میکردن ی مشت اسکول هم ندونسته با چشم بسته میرفتم میگفتن ن# ب اعدام

خب بله ک میتونه ولی کی میره شاکی بشه بگ‌ بهم تجاوز شده و ابرو خودش ببره؟😑تا ابد ک‌و نی لقبش میشه

ن عزیزمومن خیلیا رو دیرم شکایت کردن چون زوری بوده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

خب ن عزیز با دوتا شلاق و زندان و دیه سر و تهش بهم میارن وگرنه روزانه ۱۰۰۰آشغال اعدام میکردن ی مشت اس ...

عزیزم تو اقوام ما یکی  ب مرد تجاوز کرد و اعدام شد چیزی ک نمیدونی و نگو

خب ن عزیز با دوتا شلاق و زندان و دیه سر و تهش بهم میارن وگرنه روزانه ۱۰۰۰آشغال اعدام میکردن ی مشت اس ...

حکم این مورد خیلی سنگینه و در صورت اثبات اعدام داره.

اون آقا هم به احتمال زیاد شکایت می کنه، خیلی بعیده به خاطر آبرو و چیزهای واهی قید غرور جریحه دارشدش رو بزنه.