2777
2789
من سه روز دیگه موعد پریه...امروز بیبی زدم خطcکامل قرمزشد یه خط قرمز دیگه  چن ثانیه کنارtمکث کرد ...

جواب منم میدین لطفا

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر دوربط داره رحم زنم باید بدون عفونت قلیایی باشه که زود اسپرم ونکش من دیگه تو جنسیت خودم یپا دکت ...

رحم چطور قلیایی کنیم؟

خیلی سخته این تعیین جنسیت

خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
جواب منم میدین لطفا

بی بی چکش خراب بوده

یکی دیگه بزن

خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
من سه روز دیگه موعد پریه...امروز بیبی زدم خطcکامل قرمزشد یه خط قرمز دیگه  چن ثانیه کنارtمکث کرد ...

وقتی بی بی مثبت بشه تو موارد زیادی پیش میاد که خط مثبت دیر ظاهر میشه باید 5 دقیقه صبر کنید تا خط ررنگ ش

اول به مرد ربط داره  اگه حتما پسر يا حتما دختر ميخواي تعيين جنسيت برو  من رفتم نتيجه گر ...

پیش دکتر رفتید؟

آخه بچه اولمو رفتم ولی نتیجه نگرفتم

گفتم شاید شوهرمم باید رعایت میکرده

تا اینکه مطلب ابن سینا رو تو یه سایتی خوندم

یعنی ممکنه به قرارگیری بیضه های مرد هم ربط داشته باشه؟

پیش دکتر رفتید؟ آخه بچه اولمو رفتم ولی نتیجه نگرفتم گفتم شاید شوهرمم باید رعایت میکرده تا اینکه م ...

آره دكتر رفتم

حتما پسر ميخواستم

آزمايش خون و اسپرم و رژيم و سونوگرافي و آمپول و هرچي كه بود انجام دادم و خدا رو شكر نتيجه گرفتم

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
خدا از دهنت بشنوه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

وااای عزیزم آزمایش دادی؟باردار بودی؟مباااارکت باشه گلم😍

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
وااای عزیزم آزمایش دادی؟باردار بودی؟مباااارکت باشه گلم😍

اره بزار برات عکسشو بفرستم همش فکر میکنم من اشتباه میکنم تو هم یک بار دیگه جوابشو برام بگو

فدای دو دلبرم ❤دخترم  و💙پسرم

وااای عزیزم من تجربه اش و ندارم ولی فک کنم بتا 200وبالای200 مثبت مبارکت باشه گلم😍😘واسه منم دعا کن دوستم😄

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
باشیتن رحم با جوش سیرین خوردنیای قلیایی شما که دیگه باردارید برا قبل بارداری هست رژیم

من با جوش شیرینم شستشو دادم ولی بازم نتیجه برعکس شد  

بخاطر همین میپرسم به مرد ربط داره یا نه

چون ببخشید بیضه راست شوهر من پایین تر از چپه شاید اسپرم x بیشتر تراوش میکنه

من با جوش شیرینم شستشو دادم ولی بازم نتیجه برعکس شد     بخاطر همین میپرسم به مرد ربط داره ...

عزیزم خیلی به مرد ربط داره من رفتم سر پسر اولم دکتر تغذیه گفت باید بره ازمایش اسپرم بده ببینم تعدادو حرکتش خوبه یا نه فقط ازروی ازمایش معلوم میشه بعد دارچین وانار زنجبیل ومغزها چیزای گرم خیلی خوب برا مرد