2777
2789
😂اینجا خیلی عجیبهکسی که باید تعلیق بشه رو تعلیق نمیکننبعد کسی که نباید تعلیق بشه رو تعلیق میکنن😑

یه کاربر گفت تاپیکم خصوصیه گزارشم بزنید تاپیکم بترکه شناسایی نشم منم دلم سوخت زدم زودی تعلیق شدم😂😂

ما آدم هابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیر، و برای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@sardab_sajjad این احمقو هم بشناسید

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان درخواست داد

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اره زیادن ،ولی این دانیال سر دسته همش هست

ادم میمونه چی بگه

کاش گزینه ی بلاک وجود داشت

یه کاربر گفت تاپیکم خصوصیه گزارشم بزنید تاپیکم بترکه شناسایی نشم منم دلم سوخت زدم زودی تعلیق شدم😂😂

😂🤦‍♀️ای وای

چند روز تعلیق شدی؟

چند بار منم خیلی الکی تعلیق کردن😐💀😂

🖤🥀🕊

حالا من اختلال خواب دارم فکر کنم به خاطر این درخواست نمیده بنده خدا😂دانیال بیا بخاطرت قرص خواب میخو ...

خواب مصنوعی نمیپسنده باید طبیعی باشه و زیاد😂

تمام آدمهايى كه از ارتفاع میترسند، يك روز، یک جا و در یک لحظه داشتند سقوط میكردند و دستشان را به اميد گرفته شدن دراز كردند، اما نبوده دستى، نبوده تكيه گاهى، و طورى با سر زمين خوردند، كه حالا از یک پله ى نيم مترى هم ترس دارند! هواى اين آدمها را بايد داشت اگر دستشان را نمیگيريد، هلشان هم ندهيد!

😂🤦‍♀️ای وایچند روز تعلیق شدی؟چند بار منم خیلی الکی تعلیق کردن😐💀😂

راحت سه روز تعلیقم کرد اونم کِی

ساعت  ۶ صبح که هیچوقت پیداشون نبود 😂

ما آدم هابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیر، و برای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم.