2777
2789
عنوان

چشم زخم شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست
ینی هروقت زیاد ادم ببینم یا یه استوری کنم اینستا تا چند وقت اصلا یه وضییییدیگه جوری سده دلم میخواد ا ...

دقیقا من پامو از در خونه میزارم بیرون حالم بد میشه خدایی ن زیبایی نه اندام هیچی خاصی نداریم چرا اینحوریه🥲

با افتخار لرم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی هروقت زیاد ادم ببینم یا یه استوری کنم اینستا تا چند وقت اصلا یه وضییییدیگه جوری سده دلم میخواد ا ...

اینجوری زندگی کردن خیلی سخته فکر میکردم فقط خودم این مشکلو دارم ترخدا بیا یه راه حل پیدا کنیم🥲

با افتخار لرم❤️

ون یکاد بنویس رو کاغذ بی خط بنداز داخل این گردنبندهای چرمی و بنداز گردنت . بیرون رفتنی زیاد به ظاهرت نرس جوری که تو چشم باشی  ـچشماتو بدزد از نگاه مردم ـ. و جعلنا زیاد بخون و اعوذ زیاد بگو 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

اینجوری زندگی کردن خیلی سخته فکر میکردم فقط خودم این مشکلو دارم ترخدا بیا یه راه حل پیدا کنیم🥲

ببین این هفته دو سه روز با دوستام بودم

الان اینقد حالم بده ک نتونستم بخوابم

نشستم گریه کردم  ک چرا باید این مدلی باشن

همین امروز مامانم بهم زنگ زده بود مبگه همش خونه اسفند دود کن از بچگی فقط تو بین بچه هام چشم میخوردی

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

دارم دیوونه میشم گریه ام گرفته

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

مثلا با شوهرم میریم یه مغازه ای فروشنده ش چنان با حسرررت بهمون نکاه میکنه انگار چخبره🥲بخدا اینارو روم نمیشه ب کسی بگم چون فکر میکنن خودشاخ پندارم یا توهم زدم،ولی الان حس کردم شما درک میکنین چی میکم انگار سفره دلم باز شد

دارم دیوونه میشم گریه ام گرفته

یسره خونه سوره بقره صوتی رو پخش کن

اسفند و مریم گلی دود کن

تخم مرغ بنداز بیرون

صلوات بفرس

ایت الکرسی و چهارقل بخون

من با این چیزا سعی میکنم اوضاعو اکی کنم

ببین این هفته دو سه روز با دوستام بودمالان اینقد حالم بده ک نتونستم بخوابمنشستم گریه کردم ک چرا بای ...

چقدر بهم شبیهیم🥲منم همینطوریم انگار بدنم چشم زخم و انرژی منفی دیگرانو به خودش میگیره🥲

با افتخار لرم❤️

مثلا با شوهرم میریم یه مغازه ای فروشنده ش چنان با حسرررت بهمون نکاه میکنه انگار چخبره🥲بخدا اینارو ر ...

افرین یجوری نگاه میکنن انگار مثلا چی هستیم 🥲دیگه حالم ازین وضعیت بهم میخوره دلم میخواد نجات پیدا کنم‌ خیلی سخته همش با ترس ولرز میرم بیرون

با افتخار لرم❤️