سلام یکی بهم گفت چشم زخم شدید داری و اگه رفع بشه مشکلاتت حل میشه چیکارکنم
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم
ون یکاد بنویس رو کاغذ بی خط بنداز داخل این گردنبندهای چرمی و بنداز گردنت . بیرون رفتنی زیاد به ظاهرت نرس جوری که تو چشم باشی ـچشماتو بدزد از نگاه مردم ـ. و جعلنا زیاد بخون و اعوذ زیاد بگو
..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم
اینجوری زندگی کردن خیلی سخته فکر میکردم فقط خودم این مشکلو دارم ترخدا بیا یه راه حل پیدا کنیم🥲
مثلا با شوهرم میریم یه مغازه ای فروشنده ش چنان با حسرررت بهمون نکاه میکنه انگار چخبره🥲بخدا اینارو روم نمیشه ب کسی بگم چون فکر میکنن خودشاخ پندارم یا توهم زدم،ولی الان حس کردم شما درک میکنین چی میکم انگار سفره دلم باز شد