2777
2789
عنوان

پز دادن دختر زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 9482 بازدید | 154 پست

کاش همه باباها زودتر از مادرها بمیرن که دیگه زن بابا تو دنیا نباشه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

سر بچه اولشم هی تیکه بارم کرد کو پس خدا چرا چیزی نگفت بهش

عزیزم من یه دوستی دارم 36 سالشه خانواده پولدار داره خاستگار هم زیاد داره تا دلت بخواد خیلی هم خوشگله 

همش هم خاستگار خوب دکتر مهندس پولدار ولی جواب رد میده میگه شوهر نمیخوام میگه من راحتم آزادم زندگی متاهلی سخته 

میخوام بگم شوهر کردند چیز شاهکاری نیست همه میتونن شوهر کنن شوهر خوب کم پیدا میشه 

این عقده ای هم تو زندگیش راضی نیست بچه میاره که طلاقش ندن تو ظاهر زندگیش نبین باور کن اصلا خوشبخت نیست تازه بهت داره حسودی میکنه تو آزادی میتونی هرکاری دوست داری انجام بدی برو دور کاری که دوست داری موفق بشو تا چشمش بترکه 

اون باید مثل کلفت بشوره بپزه گوه بچه بشوره( البته ببخشید از خانم ها ولی واقعا خانما تو زندگی متاهلی سختی میکشند )

فکر کردی زندگی بعد ازدواج راحته اتفاقا بعد ازدواج باید هزار سختی تحمل کنی 

اینبار بهش بگو تو فعلا برو کلفتی بکن گوه بچه بشور من خانم خودمم آقا بالا سر هم ندارم مثل تو

یا بگو  انشاالله که دخترت سرنوشتش مثل مامانش نباشه خوشبخت بشه یعنی که خوشبخت نیستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی وقتی بابام بهم میگه سربار مفت خور رودستم موندی دیگه جرات حرف زدن ندارم چون کسی پشتم نیست

خاله ای مادربزرگی کسی رو نداری. 

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

یه نگاه عاقل اندر سفیهانه بهش بنداز بگو خب که چی.. تو میری اونجا خودتو سونو کنن یا وایمیستی فالگوش زنهای دیگه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

در ضمن مدرک تحصیلیت چیه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عزیزم بعد هر سختی آسانی هست از مادرت توی اون دنیا کمک بگیر برو سر خاکش باهاش حرف بزن دعات کنه یع ازدواج خوب و عاقبت بخیری نصیبت بشه برای دختر زن بابات دعا کن اون نادونه نمیدونه نباید دل کسی رو با چیزایی که خدا بهش داده و چیزی از خودش نداره بشکنه 

اولین باره که تو یه تایپیک اینقدر حرص میخورم دلم میخواد اون زنیکه رو با دخترش خفه کنم