2777
2789
مشکلم زمانه چون کنکوریم نمی‌دونم یه روز وقت بزارم برای بیرون رفتن

الهی عزیزم ، حق داری 

بعد کنکورت برو حتما ، الکی پول به اینچیزا نده  برو متخصص اون کاملا جوشات و درمان میکنه 

ساکن کجا هستی؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم ، حق داری بعد کنکورت برو حتما ، الکی پول به اینچیزا نده برو متخصص اون کاملا جوشات و درما ...

گفتم نکنه جاش بمونه فعلا به چیزی بزنم بهتر شه

سنندجم

گفتم نکنه جاش بمونه فعلا به چیزی بزنم بهتر شهسنندجم

دست نزنی جاش نمیمونه 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

۱۹قرمزه التهاب پاره همش روی لپمه

اون محلول بدتر مبکنه چون کلا الکه

فردا از داروخونه اینایی ک میگم بخر

ترمیم کننده هیدرودرم

پانژل شبی یک ساعت بزن بعد بشور هفته ای ۲ بار

پن فلویکا گوگرد 

به کار اشتباه کردماز قبل جوش داشتم روی همونا اصطلاح کردم دیگه پوستم قاطی کرد

درکت میکنم منم قبلا این مشکلارو داشتم خیلی سختم بود 🥲

بعدم شما کلا باید شکر قد لبنیات حذف کنی وگرنه بدتر میشه خصوصا لبنیات

چون کنکوریم دیگه خیلی روی خوراکم حساس نمیشم چون از این همه محدودیت خستم

ولی واقعا احساس می‌کنم اینا تاثیر گذاشته غذای چربم زیاد میخورم

ابن دوره بین نوجوانی و بزرگسالی خیلی سخته آدم هیچی بلد نیست

وای خیلی دوره مضخرفیه مخصوصا تغییراتش😂😁