2821
2789
عنوان

حامله گی

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 22 پست
سر کار میرم اصلا امادگی بچه دار شدن نداشتم ناخواسته شد بچه اولمم هست نمیدونم چرا اینطوریم 😣

اینا گذراست به خودت سخت نگیر بابا 

همینطوری نمیمونه حست

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
امیدوارم 🙈🙈😍 دخمل دوس داری ؟

آره . 

عکس بزاریا ازش...

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر کار میرم اصلا امادگی بچه دار شدن نداشتم ناخواسته شد بچه اولمم هست نمیدونم چرا اینطوریم 😣

کاملا میفهمم چی میگی.چون مثه توام.یسریام مثه من و شما بچه نمیخوان.ولی الان ک پیش اومده.بنظرم برو پیش مشاور ک بهت آمادگی بده برا مادر شدن.

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
کاملا میفهمم چی میگی.چون مثه توام.یسریام مثه من و شما بچه نمیخوان.ولی الان ک پیش اومده.بنظرم برو پیش ...

اره باید برم حتما اینطوری اصلا از دوران حامله گی لذتی نمیبرم همش به چشم یه چیز دستو پا گیر نگاه میکنم بهش 

اره باید برم حتما اینطوری اصلا از دوران حامله گی لذتی نمیبرم همش به چشم یه چیز دستو پا گیر نگاه میکن ...

پس حتما برو عزیزم.ایشالا بزودی مهرش ب دلت بیوفته

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
مرسی عزیزم خدا کنه منم حداقل بعد به دنیا امدنش حسی پیدا کنم 

حتما پیدا میکنی ۱۰۰ درصد

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز