آنااا مدیر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 113 عنوان حامله گی | مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 22 پست کیا تو دوران حامله گی هیچ حسی به بچه نداشتن بعد به دنیا امده عاشقش شدن؟من الان که تو هفته ۲۶ هستم هیچ حسی ندارم به بچه خیلی ناراحتم از این موضوع 1396/11/07 | 11:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara234 عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 9906 سر کار میرم اصلا امادگی بچه دار شدن نداشتم ناخواسته شد بچه اولمم هست نمیدونم چرا اینطوریم 😣 اینا گذراست به خودت سخت نگیر بابا همینطوری نمیمونه حست جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود مولوی
Paris1 عضویت: 1395/10/12 تعداد پست: 42610 امیدوارم 🙈🙈😍 دخمل دوس داری ؟ آره . عکس بزاریا ازش... چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞
آنااا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 113 اینا گذراست به خودت سخت نگیر بابا همینطوری نمیمونه حست امیدوارم خدا از دهنت بشنوه
جیدا۷۰هستم عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 2359 سر کار میرم اصلا امادگی بچه دار شدن نداشتم ناخواسته شد بچه اولمم هست نمیدونم چرا اینطوریم 😣 کاملا میفهمم چی میگی.چون مثه توام.یسریام مثه من و شما بچه نمیخوان.ولی الان ک پیش اومده.بنظرم برو پیش مشاور ک بهت آمادگی بده برا مادر شدن. هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
sara234 عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 9906 آره . عکس بزاریا ازش... امیوارم هرچی هست سالم باشه سالم باشه دخمل باشه 😅 چشم میزارم حتما 😍😍😍😍😍 جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود مولوی
آنااا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 113 کاملا میفهمم چی میگی.چون مثه توام.یسریام مثه من و شما بچه نمیخوان.ولی الان ک پیش اومده.بنظرم برو پیش ... اره باید برم حتما اینطوری اصلا از دوران حامله گی لذتی نمیبرم همش به چشم یه چیز دستو پا گیر نگاه میکنم بهش
جیدا۷۰هستم عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 2359 اره باید برم حتما اینطوری اصلا از دوران حامله گی لذتی نمیبرم همش به چشم یه چیز دستو پا گیر نگاه میکن ... پس حتما برو عزیزم.ایشالا بزودی مهرش ب دلت بیوفته هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
f_j عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 مرسی عزیزم خدا کنه منم حداقل بعد به دنیا امدنش حسی پیدا کنم حتما پیدا میکنی ۱۰۰ درصد چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم