2777
2789

من شهرستانی بودم اومدم تهران شوهرمم اصالتا اونجایی بوده ۳۰ ساله اومدن تهران ینی از بچگیش

ما رفته بودیم خونه مامانم اینا اونجا من عکس گرفتم از خودم و شوهرم استوری کردم شکلکم گذاشتم رو قیافم از شوهرم هاید کردم

من تو شهرستان چادر نمیپوشم چون با ماشین میرم میام همه جا مانتو تا یکم‌مونده به زانو میپوشم ن خیلی کوتاه

الان بیرون بود اومده میگ داداشام‌میگفتن مردم میگن ن از شوهرش ک استوریای مذهبی میذاره ن از زنش ک تو داهات با مانتوعع

اون فک میکنه منو موقع سوار شدن داخل ماشین دیدن ک حرف دراوردن اومده دعوا و داد و بیداد ک صددفعه گفتم چادر بپوش بلند بپوش

من میگم پس دوستام تو داهات همه عکسشونو میذارن پشت اونا حرف نمیزنن میگ من چیکار ب مردم دارم😔😔

چ غلطی کردم استوری گذاشتم همه هم زن و اشنا بودن فالورام از حسودی ب شوهراشونم نشون دادن عنترا ک شوهراشون همه جا رو پر کردن دیگ مجبورم میکنه چادر بپوشم

فقط حرف مردم و آبرو براش مهمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استوری رو درک نمیکنم

زناشون حتما نشون شوهراشون دادن گفتن ببین با مانتو میگرده تو منو نمیذاری اونام همه جارو پر کردن من‌حسود زیاد دارم وگرنه مرد استوری منو ندیده ک

اکثر شوهرای نی نی سایتی نمیدونم چرا این مدلی اند واقعا کسی که پوشش کامل باشه کسی حق نداره بهش عنگ بچسبونه ،مگه اینکه به طرفش شک داشته باشه یا زیادی دهن بینه نفهم باشه

بلاخره همه چیز درست میشه