2789

اتیشو باد نزن واسه همینه ک وسطش پخته نمیشه بزار آروم آروم روحرارت همون زوغال پخته بشن طول میکشه پختش ولی خب خیلی خوشمزه میشه 

من قبلش بهش سس مایونز زرچوبه ادویه مرغوماهی و یکم پودر سیرمیزنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بلدم ولی الکی میگم بلد نیستم چون میندازه گردن من

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ولی باید بپزی تا قلق بیاد دستت فکر .بار اول دوم خوب نمیشه

جوجه بر عکس کوبیده هس 

جوجه رو نباید باد بزنی تا مغز پخت بشه ولی کوبیده رو سریع میپزن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

شوهر ندارم بله بلدم اما از اونجایی که اذیت میشم با بو و دود زحمتش رو بابام میکشن

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

جوجه مردا بهتر بلدن تا خانما 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

من از بس آشپزیم عالیه شوهرم ک اصلا رو نمیده  همیشه میگه تو دسپختت از ننمم بهتره

ینی چیزی نی درست نکرده باشم

تا کله پاچه رم خودم دهنشو دوتا میکنم قشنگ میشورم میذارم شب تا صب میپزع  جووووونی میشه😂

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩