2777
2789

الان نریزین روی سرم مگه چه عیبی داره که نه به من مربوطه نه برام مهمه نه کاری دارم میگه خسروان صلاح خیش بهتر داند

ولی شوهرم همیشه میگفت خواهر هام اینجوری و اونجوری 

تا ایکنه خواهر اولیش خواستگار اومد فهمید قبلا با یه پسری بود ۶ سال 

دومی هم با دوس پسرش گرفتن تو یه هفته هر دو با هم لو رفتن و من این وسط هم خدایی بیشتر طرف دختر ها رو گرفتم  و گفتم حالا تو حساسی بچگی کردن و بیخیال 

ولی ارتباط من با شوهرم زیاد خوب نبود تا جایی که طلاق میخواستم 

وایسین ادامشو بگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش  اشتی کردیم ریش سفید ها اومدن و من برگشتم سر خونه زندگیم ولی قطع ارتباط کردم با خانوادش چون خیلی دخالت میکردن تو زندگیم 

دیگه خلاصه تا این ماجرا ها و تغییر رفتار شوهرم که عجیب هست یرام کلی قربون صدقه و چشم چشم گفتن و محبت و اینا 

یه مرد ایرانی هررابطه ای که باهات داشته باشه خودشو مالک تو میدونه

خانم عاقل بالغ باشعور وارد یه رابطه شده، به داداشه ک زندگی مستقل خودشو داره برخورده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

اصلا خودم تو شوک رفتم اینجوری قربون صدقه میره 

ذوق میکنه برام بیرون میره زنگ میزنه چیزی میخوای برات بیارم غذا میخوریم تشکر میکنه زنگ میزنه 

کلیپ میفرسته 

وقتی میره بیرون هی بوس میفرسته و میگه مواظب خودت باش 

چیزی خواستی زنگ بزن زودی میام 

یه مرد ایرانی هررابطه ای که باهات داشته باشه خودشو مالک تو میدونهخانم عاقل بالغ باشعور وارد یه رابطه ...

بابا بیخیال اون ماجرا من فعلا مشکل خودمو دارم میگم این رفتارش عجیب شده شک کردم بهش 

دقیقا خیلی عجیبه برام این رفتار هاش میگم نکنه داره خرم میکنخ

احتمالش خیلی زیاده مردا بخوان کاری کنن زیر ابی برن زنو تو دستشون نگه میدارن حواست باشه

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛