2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی ک وجود نداره چرا اصرار بر وجودش میکنی .خودت تا حالا با چشمای خودت دیدی کسی شفا یا حاجت بگیره ب ...

اگه پای یه آدم درمیون باشه برای رفع گرفتاری کسی از طرف خداست...

نمیدونم شمایی که به خدا اعتقاد ندارید چطوری دلتون آروم میگیره؟ 

شمایی که به خدا اعتقادی نداری تا حالا از خودت پرسیدی چطور توانایی جسمی و ذهنی داری؟ 

چرا خدایی که شمارو از یه لخته به اینجا رسونده رو منکر هستید 

اگه پای یه آدم درمیون باشه برای رفع گرفتاری کسی از طرف خداست...نمیدونم شمایی که به خدا اعتقاد ندارید ...

با خدا اتمام حجت کردم یا معجزه ای واسه اینکه وجود داره بهم نشون بده یا کلا میخام دین بذارم کنار و برم داعشی بشم🙂🙂

چیزی ک وجود نداره چرا اصرار بر وجودش میکنی .خودت تا حالا با چشمای خودت دیدی کسی شفا یا حاجت بگیره ب ...

من نمی‌فهمم چرا اینقدر ازخود متشکر هستین و بقیه رو متهم به جهل  وخرافات میکنید بقول یه بزرگی گاهی پیامبرا بزرگترین معجزه هارو نشون میدادن ولی یه عده لجوج قبول نمیکردن الان انتظار داشته باشیم که شما بیای حرف مارو از پشت گوشی قبول کنی همون پزشک هم به اراده ی خداوند توصیه هاس اثر داره اگه خدا نخواد پیش بزرگترین پزشکان عالم هم بری بیفایدس بعدشم خدا به ما احتیاج نداره این ماهستیم که به خدا احتیاج داریم  خودش خواسته که علاوه برتلاش و انتخاب راه درست  دعا هم بکنیم چون حرف آخر روخدا میزنه

من نمی‌فهمم چرا اینقدر ازخود متشکر هستین و بقیه رو متهم به جهل وخرافات میکنید بقول یه بزرگی گاهی پی ...

پزشک از روی دانش خودش تصمیم میگیره 

اراده خدا بهش چی میگه اخه🤣

خاهشا یکم سطح سوادتو ببر بالا اینطوری نگو می‌خندن بهت🥺🥺

با خدا اتمام حجت کردم یا معجزه ای واسه اینکه وجود داره بهم نشون بده یا کلا میخام دین بذارم کنار و بر ...

اولا داعش هم اعتقاداتی داره البته به غلط مثلا میگه زیارت امامان شرکه ولی  خودش خیره سر قبر معاویه براش اشک میریزه یا خون شیعیان مخصوصا ایرانیها  رو حلال می‌دونه ولی برای اسراییل قاتل هزاران کودک سکوت می‌کنه یا حتی همراهیو تاییدش می‌کنه بعدشم شما اعتقادات رو  بذاری کنار برای خدا هیچ فرقی نمیکنه همون‌طور که اگه تمام لحظات عبادت کنی بحال خدا فرقی نمیکنه اگه توصیه میشه به خدا ایمان داشته باشیم به اهل بیت احترام بذاریم این سودش برای خودمونه بهتره عمیق‌تر به مسایل نگاه کنی و در موردشان از منابع درست تحقیق کنی نه که افکار ضدخداها ضد دینهارو باور کنی 

چ خوب ای کاش منم حاجت روا شمنمازای واجبتو می خوندی اون موقع و الان؟

مرتب نه متاسفانه  اون موقع اما الان میخونم

اما اعتقاد قلبی کامل داشتم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
پزشک از روی دانش خودش تصمیم میگیره اراده خدا بهش چی میگه اخه🤣خاهشا یکم سطح سوادتو ببر بالا اینطوری ...

چه ربطی به سواد داره نمیخوای خدارو بعنوان آفریننده ی جهان قبول کنی نکن اصلا مهم نیست  ولی خواهشاً اینقدر ادای  دانای  کل رو درنیار کل کاینات حتی شیطان به اراده ی خداوند در حرکتو تکاپو هستن بعد تو که یه نقطه ی ضعیف و ناچیز  تو کاینات هم نیستی برای خدا شاخه شونه می‌کشی گرچه  مهم نیست وموقع مرگ میفهمی که هیچ چیزی جز همون خداوند نمیتونه نجاتت بده 

پزشک از روی دانش خودش تصمیم میگیره اراده خدا بهش چی میگه اخه🤣خاهشا یکم سطح سوادتو ببر بالا اینطوری ...

خدا اراده میکرد میتونست هوشو ازش بگیره 

جالبه از سه جنین ۱۰۰ گرمی شروع میشی ولی گردن کلفتی میکنی

هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون