2777
2789
عنوان

قرمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 86 پست
قورمه درست کردن برا مهمون ریسکی است ممکنه خوب در بیاد ممکنه بدزرشک پلو با مرغ درست کن قورمه هم بعنوا ...

آره قراره جوجه از بیرون بگیریم، قرمه سبزی ام کنارش به عنوان غذای دوم. سوپ جو هم میپزم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینوبگوخداوکیلی🥰

دلم خواستا😁❤️

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

🤣🤣ولی من اگه درست کنم همه میخورن😍اگه نزدیک بودی خودم برات میپختم معرکه میشد

قربون محبتت💝😘

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

بهترین روغن هست خیلی خوبه.ولی کاش همه پسند بود

اره دیگه محشره  حیف واقعا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عالیه منو غذات .دستتم درد نکنه خوش بگذره

مرسی عزیزدلم😘💝

آره میدونم صرر داره، ولی خب حالا یه بار برای مهمونی اشکالی نداره

اگه میتونی با لوبیا چیتی درست کن یک کم هم لوبیا رشتی بزن اصلا از لوبیا قرمز استفاده نکن و لیموها رو قشنگ پر بگیر دو نه ها رو جدا کن بنداز تو خورشت ببین هم لعاب دار میشه آبت لوبیا هات هم خوش مزه و بدون تلخی قلم گاو هم داشتی یه ذره بزن انتهای پخت یک کم دارچین بزن و پودر گل محمدی واسه عطر بازارییش 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

مزه مزخرفشون چی ؟ من یکی از یک کیلومتری میفهمم توغذا هست🤣

منم میفهمم متاسفانه🥴