2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم همین تو فکرمه ولی میگن این دورها درسارو ماسمالی میکنه سالیانه ببینی بهتر.. باز از طرفی وقتم گر ...

تو سالیانه فقط سوال زیاد حل میکنن و بعضی چیزا رو اضافه تر میگن. ولی من از هر کی پرسیدم گفتن کامله

عزیزدل نهایی تو ۲۰ بگیر ۶۰ درصدو گرفتی اریان گفت سال بعد نهایی ۴۰ درصد میشه کنکور ۶۰ اینجوری خیلی جل ...

اریان بیجا کرد 😂سنجش خودش نمیدونه سال بعد چه اتفاقی میوفته الان اریان از الان پیشبینی کرد؟

میشه بگی دقیقا از کی شروع کردی؟و چند ساعت نیخوندیساعت خواب و بیداریتم میگیپشت بودی؟پایت چطور بودد؟من ...

از یازدهم 

ساعت نمیگرفتم 

ساعت بیداری ۸ الی ۸ و نیم ساعت خواب ۱ و نیم الی ۲

یه سال پشت موندم 

پایم عالی بود 

She is working on a bio...

عزیزدل نهایی تو ۲۰ بگیر ۶۰ درصدو گرفتی اریان گفت سال بعد نهایی ۴۰ درصد میشه کنکور ۶۰ اینجوری خیلی جل ...

چرا فکر میکنی نهایی اسونه ؟  اونم ۲۰؟ از سرارسر کشور پارسال یه نفر ۲۰ گرفته بود  مثل اینه بگی بگی کنکور همه رو بالای ۹۰ بزنم 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

میشه بگی دقیقا از کی شروع کردی؟و چند ساعت نیخوندیساعت خواب و بیداریتم میگیپشت بودی؟پایت چطور بودد؟من ...

زیست جامع الگو و ایکیو با تمام ازمون ها 

شیمی تیتانیوم نردبام مبتکران 

فیزیک ۳ تا الگو ها بانک تست داشتم 

ریاضی هرکول ایکیو ازمون پلاس 

زیست فرهمند شیمی اسماعیلی فیزیک حاتم ریاضی کرمی 

She is working on a bio...