2777
2789
مهم اینه الان خوشبخته

تا خوشبختی رو چی بدونی تعریف خوشبختی برای هرکسی فرق داره 

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا  ولی خوشبختی درازای اینکه خوردبشی فایده ای نداره

حق_تا_ابد#  

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

مهم اینه الان خوشبخته

ینی حاضری با وجود تو بره خواستگاری یکی دیگه و همه کاراشونو بکنن بعد جدا بشن بیاد با تو؟؟

وضععت خوب نیستا!!! 

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

اگر آیدی طرف رو میدونید لطفا اینجا بزارید

در ضمن به سادگی هر چیزی رو باور نکنید شاید اینطوری که فکر میکنید نبوده وگرنه کی حاضر میشه به همین راحتی همسرش رو دو دستی تقدیم یکی دیگه کنه مگر این که موضوعی پشت داستان بوده ..

نازدار من💕تو امیدواری را به زیباترین شکل ممکن معنا کرده ای  

میگه اومدن پیشش گفتن خواب بد میبینیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عشقی که براخواب هموول کنن درشوبایدتخته کرد😂

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

البته در این که دعای معراج دعای پر فیضی هست اصلا شکی نیست ولی گاهی آدم بهتره در مقابل بعضی مسائل موضع نگیره چون واقعا چیزی که ندیدیم قابل قضاوت نیست

نازدار من💕تو امیدواری را به زیباترین شکل ممکن معنا کرده ای