2777
2789
عنوان

دعانویس ها خیلی عجیبن به نظرم

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم نمیدونی چجوری باید باطل کنیم؟

نچ ایقدر حالم بده بخاطر طلسمی گرفتن برام

نماز باطل السحر هم خوندم 

چله سوره جن و بقره هم برداشتم 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

عجیب نیستن آشناهامون رفت پیش دعانویس طلاق گرفته بود با یه بچه از شوهر اول خونه و ماشین گرفت ازدواج دومم کرد بچشم پیش شوهر دومیش خیلیم خوشه

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

وا؟؟ درخت

آره ببین یه جایی که نه باغتون باشه نه حیاط خونتون درخت میکاری و موقع کاشتن اینجوری میگی ک من این درخت و میکارم که همه موجوداتی که دور و اطراف منن بیان اینجا زندگی کنن فقط هیچ آسیبی بهم نزنن دیگه کاری باهام نداشته باشن هر طلسمی هم دارم باطل بشه دیگه پشت هر طلسمی یه موکل هست 

بعد کلا درخت کاری خیلی کار خوبیه خودتم میدونی 

🤍

با احترام به همه نظر ها من میگم.همش سر کاریه طرف دعاش اگه تاثیر داشت الان خوش باید میلیاردر بود

نه عزیزم‌چون مردم به دعانویسا اعتقادی ندارن کم میان پیششون 

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

آره ببین یه جایی که نه باغتون باشه نه حیاط خونتون درخت میکاری و موقع کاشتن اینجوری میگی ک من این درخ ...

واقعا جواب میده؟

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

من خودم و بیچاره کردم با ۱۹ سال سن با دوستم رفتیم پیش دعا نویس من برا خوب شدن حالم برام نوشت دوستم ه ...

تو هر روز دعای جوشن کبیر بخون 

و صوتش پخش کن 

صوت سیده فاطمه روحانی تو یوتیوب دانلود کن خونه پخش کن 

و اگه توانش دااری ۴۰ بار سوره یاسین رو یه جا بخون نشسته ب طرف قبله 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
من خودم و بیچاره کردم با ۱۹ سال سن با دوستم رفتیم پیش دعا نویس من برا خوب شدن حالم برام نوشت دوستم ه ...

منم درگیرم خواب های افتضاح میبینم درباره اش.لعنت بهشون

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم