2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 54 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه چرا، دلیل خاصی داشته؟ ژنتیکی؟داروی خاصی یا کار اشتباهی انجام داده تو بارداری؟  میگی سونو و ...

والا من از خانمه نمی پرسم.خیلی هم نگران بچش بودم.دخترمو ک بردم بهداشت از بهداشت راجع ب بچه همسایمون پرسیدم.اونها هم گفتن ک از ابتدا این بچه با دور سر غیر طبیعی و پایین ب دنیا اومده.گفتن هر چی ب پدر و مادرش گفتیم اونها قبول نمیکردن تا الان ک دیگه این بچه هییییچ مهارتی یاد نگرفته.دیگه قبول کردن ببرن ام آر آی. نمیدونم شاید مشکل ژنتیکی تو اقوام داشتن.شاید هم ۳ ماهه اول بارداری  دارویی مصرف کرده بوده.فقط من موندم چرا ب این بنده خدا تو سونوگرافی نگفتن ک دور سر بچه خیلی کمه!!!!!

دخترم دنیامه  
خخخخ پ چیزی نخرم هنو. آخه ب من گفت دستگاه تناسلیش تشکیل شده با اطمینان گفت پسره ، نمیدونم والا ب هرک ...

تا هفته ۱۸ صبر کن..به منم تو۱۲ هفته گفت دختره لباس گرفتم براش ۱۸ هفته گفت پسره لباسا رودستم موند..

✋🏻من با افتخار دهاتیم✋🏻
والا من از خانمه نمی پرسم.خیلی هم نگران بچش بودم.دخترمو ک بردم بهداشت از بهداشت راجع ب بچه همسایمون ...

خیلی ناراحت شدم، ایشالا خدا شفاش بده، البته شاید خوب بشه، من اطلاعات ندارم نشنیدم همچین چیزی تا حالا،  من خودم تا پنج سالگی ی کلمه هم حرف نمیزدم، مامانم کلی گریه میکرده فکر میکرده من لالم، الان همه بهم میگن زبون دراز

خدایا مرسی
خیلی ناراحت شدم، ایشالا خدا شفاش بده، البته شاید خوب بشه، من اطلاعات ندارم نشنیدم همچین چیزی تا حالا ...

آره.ان شاالله ک خدا شفا بده.شما هم بارداری کاش نمیگفتم.یه وقت استرس نگیری.میخوای بچت با هوش  دنیا بیاد تو هوای تمییز حتما برو پیاده روی تا اکسیژن تازه بهش برسه.مغزیجات زیاد بخور ک رو مغزش اثر میذاره و بجه باهوش میشه.اگر بتونی میگو و ماهی سلمون هم تو رژیم غذاییت بذاری ک دیگه عالیه.ان شاالله نی نی صحیح و سالم و تپل مپل ب دنیا بیاری عزیزم.

دخترم دنیامه  
تازه همون موقع هم ممکنه اشتباهی بگن،اینقد بوده گفتن پسره ماههای بالا معلوم شده دختره و بالعکس

اره، اون موقع رو نباید جدی گرفت، اما دیگه صبر کردن تا هفته بیستم واقعا سخته، هفته 12 یذره دلمون خوش بشه

خدایا مرسی
آره.ان شاالله ک خدا شفا بده.شما هم بارداری کاش نمیگفتم.یه وقت استرس نگیری.میخوای بچت با هوش  دن ...

مرسی گلم، هوای شهر ما الودس، هوای پاک پیدا نمیشه اینجا، اینا ک گفتی هست تو رژیم غذاییم

خدایا مرسی