2777
2789
اخ چه قدر از این مادر های بی شخصیت متنفرم بچم ۸ماهشه موهای بقیه رو میکشه به خدا از خجالت اب میشم

ای جانم

اون از قصد نمیکنه، تو این سن بچه‌ها چون میتونن تو مشتشون چیزی رو بگیرن از ذوقشون رو همه چی تست میکنن 

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

تو یه تاپیک نوشته شوهرم بهترین مرد دنیاست تو یه تاپیک نوشته شوهرم پیش خانواده اش با قندون زد تو سرم 😐😐😐

اینطور افراد نمیدونم چه بیماری دارن از فحش خوردن خوششون میاد وگرنه فکر کنم طرف اصلا شوهر نداره ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای چقدر حال بهم زن بود

خدا رو شکر ما از این پاپتی های داغون تو دوست و فامیل نداریم

نه تربیت، نه شخصیت ، نه یکمی منطق

فقط توقع از زمین و زمان….

خانوم انتظار داره مردم به بچه ش باج بدن تا کتک نخورن

از الان یه وحشی باجگیر تحویل جامعه میدن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
شایدم خودش شوهره😂😂

ممکنه والا 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

تازه میخاد بره ب مادرشوهر گزارش بده 😆ک چی چرا بلد نیستن بچه منو با جایزه دادن تربیت کنن🫢

وااای 

نوشته بود به حرفش گوش نمیدن اونم میزنه :////

نوشته بود میبینم دلایلش منطقیه که میزنه :////

نوشتهههه بووووددد تو مهد  زده ش کردن 

الله و اکبرررررر 

آرووووم باشمممم 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

اتفاقا ما رفتیم تو یه تاپیک دیگه اش حرف بارش کردیم .ولی اینجور آدما اونقدر حق به جانبن که قبول نمیکنن.

تو فامیل ما یکی هست بچه از وقتی کوچیک بود باباش همیشه در حال کشتی گرفتن بود همه اش میگفت بزن و...الانم چند تا کلاس رزمی گذاشتن بچه ای که همه رو میزد الان رسما وحشی شده .اون روز پسر منو زد تو مهمونی شوهرم قاطی کرده بود میگفت از تربیت بابای بیشعورشه