2777
2789
عنوان

کدوم پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 42 پست
مولفیکس پاشو کبود کرد پمپرز هم گاهی قرمز میشه  ببم راهنوز امتحان نکردم فقط یکی گفت خوبه پرسید ...

من چند روزه  که بجای مولفیکس ببم میزنم خیلی هم خوبه.مولفیکس هم خوب بود ولی یکم گرون شده.ببم رو جایگزین کردم راضیم.

ببم ک دیگه تولیدش قطع شد

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مولفیکس پاشو کبود کرد پمپرز هم گاهی قرمز میشه  ببم راهنوز امتحان نکردم فقط یکی گفت خوبه پرسید ...

منم 5 سال پیش از مولفیکس استفاده میکردم با سن بچه رو سیاه کرده بود تا چندسال هم نمیرفت

من از جان ب ب. یا همون کن ب ب هم خیلی خیلی راضی بودم پای دخترم باهر پوشکی و هرپمادی می سوخت درحدی بعضی وقتا شبا کامل بازش میذاشتم تختمون غوطه ور میشد در جیش ولی چاره ای نبود ولی جان ب ب عالی بود

به نی نی بستگی داره. شاید نی نی من حساسیت نکنه ولی یکی دیگه حساسیت کنه. من چند مدل پوشک بستم. چون ...

مرسی  بله همینطوره الان پریما لهستان گرفتم عالیه ولی بد گیرم اومد گفتم اگر تموم شد و پیدا نکردم چی جایگزین کنم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
منم 5 سال پیش از مولفیکس استفاده میکردم با سن بچه رو سیاه کرده بود تا چندسال هم نمیرفت من از جان ب ...

مرسی گلم ....دختر منم خیلی باز میذارمش ولی فایده نداره انگار....

مرسی گلم ....دختر منم خیلی باز میذارمش ولی فایده نداره انگار....

دخترمنم حتی با بازگذاشتن هم خوب نمیشد درحدی ک یه بار بردمش.پیش فوق ارولوژی اطفال از شدت سوختگی.پاش وحشت کرد

ولی با جان ب ب. خوب شد

دخترمنم حتی با بازگذاشتن هم خوب نمیشد درحدی ک یه بار بردمش.پیش فوق ارولوژی اطفال از شدت سوختگی.پاش و ...

مرسی عزیزم پس باید دنبال جان ب ب بگردم ...