دهم تجربیم اصلا درس نمی خونمممم 💔😔😭تو رو خدا کمکم کنین دارم دیوونه می شم از خودم بدم میاددددددد . همه درسام افت کرده امروز امتحان فیزیک مستمر داشتم گند زدم ۶ می شم😭😭 من نهم این جوری نبودم درس خون بودم پارسال انقدر ذوق و استرس داشتم برای اینکه تو هدایت تحصیلی تجربی رو الف بیارم معدلمم ۱۹/۸۶ شد. اونوقت امسال که به آرزوم رسیدم دستی دستی دارم آینده و خودمو نابود می کنمممممممم . چه بلایی سرم اومده آخه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔 مامانم خیلی از دستم عصبانیه می گه اگه معدل ترم دومت از ۱۹/۵ پایین تر شه مدرسه ت رو عوض می کنم😭😭😭😭 تا خرداد چیزی نمونده چجوری از تو این منجلاب در بیام😭😭😭😭😭😭
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
اها نه عزیزم نگران نباش اونا الکی اینجوری گفتن بنشینی بخونی
نه می دونم الکی نمی گه اگه کم شم اینکارو می کنه . من امتحان مستمر امروزمو تک می شم چجوری خرداد ۱۹/۵ شه معدلم مگه معجزه رخ بده😭
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
صبح تا شب به مدیکال پیام بده راهنماییت میکنن یا الو رتبه
یعنی برا برنامه ریزی درسی راهنمایی می کنن؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الهی بگردم هیچکس اندازه من درکت نمیکنه🚶♀هیچکس فشار رومونو نمیفهمهزهرا ای کاش شمارتو داشتم بهت زنگ ...
بیا بغلم🫂🫂💔
دقیقا هیچ کس درک نمیکنه
خب معلومه منم از خدامه معدلم بالای ۱۹/۵ شه ولی احتمالش خیلییییی کمه درسا سنگینن دیگه مثل نهم نیست که🥲🥲