نگین_79_68 مدیر عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 8869 عنوان شوهرتون ماهی چقدر بهتون میده | مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 40 پست من سه تومن نمیدونم چطور تقسیم کنم🙁لیزر میرم بیمه دوست دارم بشمپارسیان دوست دارم بخرم اما فقط دو تا از این سه مورد میتونم انتخاب کنم اونم لباس و آرایشگاه و لباس پسرم هیچ میشه من خیلی آینده نگر هستم نمیتونم از بیمه و پارسیان بگذرم اما خودم هیچ میشم🥺 قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱 1404/01/21 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق_امریکا عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1748 دمش گرم بنظرم شوهر نکن🙁😂 فقط ک گند زدم تو رابطم موندم چیکار کنم :/ بخدا انقدر گرونی هیچی نمیشه همینا تو مشهد بخوای ی مانتو لگیری میشه ۲۵۰۰ :/ انقدر گرونه هیچکار نمیشه کرد
نگین_79_68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 8869 من باردارم خرج لیزر و آرایشگاه و ناخن و اینا فعلا ندارم ولی با اینکه پول زیاد تو دست و بالم هست نمیف ... من خیلیییییییی پس انداز مهم برام میدونی چیه به نقطه امن زندگی نرسیدم🥺بخاطر همین موضوع سعی بر این پول کم پارسیان بگیرم به اسم خودم برای آینده خودم قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱
نگین_79_68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 8869 ماهی ۱۵ تومن هم باید پس انداز کنم هم هزینه های خودم 🥴خیلی سخته خدایی بااین پولا دیگه نمیشه پس اندا ... این که عالیه شغل همسرت چیه گلم قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱
لکلک عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 1760 من خیلیییییییی پس انداز مهم برام میدونی چیه به نقطه امن زندگی نرسیدم🥺بخاطر همین موضوع سعی بر این پ ... خوب میکنی منم قبلا همینکارو میکردم یه مدته بی خیال شدمالبته به اطرافیانم خیلی کمک میکنم
جیگرطلاتونم عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 4508 من خیلیییییییی پس انداز مهم برام میدونی چیه به نقطه امن زندگی نرسیدم🥺بخاطر همین موضوع سعی بر این پ ... منکه همه حقوقمو با شوهرم خرج زندگی میکنیم ینی اشتباه میکنم؟ نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
نگین_79_68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 8869 خوب میکنی منم قبلا همینکارو میکردم یه مدته بی خیال شدمالبته به اطرافیانم خیلی کمک میکنم من دیوونه یا عاقل خودم عید نه رنگ مو گذاشتم نه لباس خاصی خریدمنه مژه نه هیچی اما پنج پک سبد خانواده برای پنج خانواده نیازمند خریدم دادمفکرش میکنم چقدر مظلومم قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱
mo032 عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 33 ماهی ۳ تومن واقعا چیز زیادی نیست الان ی مانتو ۳ میلیونه بگو بیشتر بهت بده برده ک نگرفته
رویاهای_من78 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12862 من دیوونه یا عاقل خودم عید نه رنگ مو گذاشتم نه لباس خاصی خریدمنه مژه نه هیچی اما پنج پک سبد خانواده ... آی ننه😍😍😍چه خوش قلبی استارتر💚دنیا به آدمایی مثل شما خیلی نیاز داره😍 و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱
نگین_79_68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 8869 منکه همه حقوقمو با شوهرم خرج زندگی میکنیم ینی اشتباه میکنم؟ آره گلم مردا قدرنشناس ترین موجودات توی کره زمین هستند شده روزی ازت تشکر کنه و چیزی بنامت بزنه؟زن ها دستشون به هیچی بند نیست نیاز دارن به پس انداز مخفی قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱
لکلک عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 1760 من دیوونه یا عاقل خودم عید نه رنگ مو گذاشتم نه لباس خاصی خریدمنه مژه نه هیچی اما پنج پک سبد خانواده ... خیلی خوبه که خدا خیرت بده حتما برکتش وارد زندگیت میشه گلم من و بگو که همش قرض میدم به دور و بریام😒
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 132592 ایول بهش نمیاد باهام خیابون که خودش کارت بکشه😑 ازشون رک بخواه سر اومد زمستون...
نگین_79_68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 8869 ماهی ۳ تومن واقعا چیز زیادی نیست الان ی مانتو ۳ میلیونه بگو بیشتر بهت بده برده ک نگرفته گفتمش گفت من همین سه تومن میدم میدونی چیه من بس خرج نکردم با خرج کردن آشنا نیست💔الان جاریم رنگ کرده عید هشت میلیون من هیچی نکردم نمیدونه حتی رنگ چقدر قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱
نگین_79_68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 8869 آی ننه😍😍😍چه خوش قلبی استارتر💚دنیا به آدمایی مثل شما خیلی نیاز داره😍 چه فایده الان اشک توی چشمام حس ساده بودن دارم حس ظلم کردن به خودم دارم ببین سه تومن چطور و عاقلانه دارم برنامه ریزی میکنم برای آینده خودم اما هرکس بود میگفت سه تومن چیزی نیست و میداد یک مانتو قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱