2777
2789
عنوان

این حرف شوهرم فکرم رو بهم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 31 پست
مامانم میگه عیبی نداره بذار باهات راحت باشه

عکس العمل خاصی دیگه نشون نده

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میخواست این کارو بکنه که نمیومد بزاره کف دست شما مخفی کاری می‌کرد بنظرم

نمیگم می‌خواد این کار رو بکنه میگم وقتی میای بدون اظهار تاسف و عادی میگی، انگار برات چندان قبح نداره

من امروز باهمسرم رفتیم خرید بعدتوماشین مسیربودیم یه خانمه رونشونم داد. گفت این دختره رو افق کوروش فروشگاه دیدم وفلان بعددارخونه هم دیدم گمونم میاد ازاینجا وسیله واسه دارخونه میگیره پوشاک واینچیزا گفتم خوب امار زنا و دخترای مردمو داری گفت نه خب وفلان وبهمان گفتم باشه منم ازاین به بعد دیدمو نسبت به اقایون وکاراشون میبرم بالا گفت چه ربطی داره گفتم داره حتما بعدحالم بهم خورد بخدا جلوخودم داشت درموردیکی دیگه گوه میخورد بعدشم اومد بوسیدم همه زندگیمی فلانی بیساری گفتم هه مشخصه منم عکس پسرفامیلمون وخانمشو دیدم گفتم فلانی چه خوب تپل وهیکلی ورزشکاری شده گفت یعنی چی داری درمورد بدن کسی حرف میزنی گفتم دوست دارم عین تو گفت خجالت بکش من هیزم مگه گفتم اگه نبودی امروز نمیگفتی فلانی اونجاست واینجاست حالمو بهم زدی چندشم میشه ازت مادوقلوداریم دوسال ازدواج کردیم ۴ماه زایمان کردم ولی فکرنمیکردم شوهرم انقدر خرباشه اهل چیزی نیستا ولی از حرفش وخودش چندشم میشه دیگه ازصب محلش نزاشتم 

تنها کاری که میکنی مطمئن شو رفقای نزدیکش این کاره نباشنمال من بود که اینم کشوندن تو این کار

البته کسی که بخواد کاری انجام بده چشم ‌گوشش اونقدر بسته نیست که با رفیق بهش معرفی بشه و آشنا بشه!!

البته کسی که بخواد کاری انجام بده چشم ‌گوشش اونقدر بسته نیست که با رفیق بهش معرفی بشه و آشنا بشه!!

درسته  

ولی اون ج  پولیا رو دوستاش جور کرده بودن

بماند که کو......نشو پاره کردم تا بخشیدمش

دمار از روزگارش دراوردم

هنوزم محلش نمیذارم بعد چند سال که ازین اتفاق میگذره

هنوز به روش میارم و شرمندش میکنم

چون خودم حتی دوس پسر نداشتم تو مجردی  پاک پاک بودم  خیلی زور بم گف

محل زندگیمم ازون شهر انتقال دادم شهر خودم

چنانش کردم که پاره بشه،،،گو بخوره سمت این چیزا بره

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

ببین از حرفات معلومه خودت از خانومهایی که ریپلای کردن عاقل‌تری. خودت بهتر میدونی چی درسته. حرف مادرتم درسته.

به نظرم بذار باهات راحت باشه تا زودتر متوجه بشی چی تو سرشه.

تو هم میکفتی خدا به دور کنه 

من باشم هم شوهرو  هم اون زن پولی و هم خونه رو یکجا آتیش میزنم(الکی)

بزار به عمق فاجعه پی ببره 

بزار بدونه خط قرمزت چیه

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

من امروز باهمسرم رفتیم خرید بعدتوماشین مسیربودیم یه خانمه رونشونم داد. گفت این دختره رو افق کوروش فر ...

چقدر حساس؟!؟!؟!!

من اصلا همچین چیزی برام مهم نیست 

اتفاقاً یه بار به شوهرم گفتم فلان کارگر اون مغازه را جای دیگه دیدم احتمالا صاحب دو مغازه یه نفر نه قصدی داشتم نه چیزی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی