2777
2789
من دوبار از دوجای مختلف خوردم یه بار خیلی بد بود یه بار با اسانس وانیل بود و خیلی خوب بود فقط حواست ...

منم وانیلو شنیدم که خوشمزه ش میکنه

وای😂

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم وانیلو شنیدم که خوشمزه ش میکنهوای😂

جدی من بار اول که خوردم بعدش رفتم دستشویی نزدیک بود سکتههه کنم حتی اشهدمم خونده بودم اومد برم اورژانس گفتم بزار قبلش یه سرچ توی نتم بکنم چون شنیده بودم مثلا پاره شدن کیسه صفرا و.. میتونه دلیلش باشه که دیدم نوشته اولین دلیلش میتونه خوردن غذاهای سبز یا غذاهای دارای رنگ خوراکی سبز باشه 🥲🥲 همزمان حس رهایی و ابله بودن داشتم 😁😁

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

تو کیکم میشه؟ چه جالب

بله

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

جدی من بار اول که خوردم بعدش رفتم دستشویی نزدیک بود سکتههه کنم حتی اشهدمم خونده بودم اومد برم اورژان ...

😂😂😂 ترسناکه واقعا 

من امروز رفتم سفارش دادم 

ماچا لته گرفتم خوشمزه بود

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹

😂😂😂 ترسناکه واقعا من امروز رفتم سفارش دادم ماچا لته گرفتم خوشمزه بود

اره🥲 نوش جونت عزیزم🤍

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن