2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روز آرومی داشتم

تا ظهر استراحت کردم بخاطر شرایط ماهانه بدنم

دو بار لباس شستم

ملحفه ها رو عوض کردیم

کمی وسایل برای سفر جمع کردم

ظرفهای مهمانی دیروز رو جمع کردم که شسته بشن

چند فصل کتاب گوش دادم 

عصر بازم یک ساعت خوابیدم

کمی با خواهرم حرف زدم

یه کار اداری اینترنتی انجام دادم

توی سایت بودم

یه کم خرید اینترنتی کردم.با همسرم یکی دوساعتی حرف زدیم

الانم دارم اروم اروم عبادت میکنم و برای مهمونی فردا ژله رنگین کمان میذارم

That's how it goes, Everybody knows

پنج بیدار شدم تا آماده بشم که ساعت ۷ شرکت باشم

اولین کارم گرفتن برگه های آمار روزانه

تطبیق دادن با آمار اعلام شده و رد کردن کسری و راندمان ها

یه سری کارهای متفرقه

بحث و درگیری با سرپرست خط ماشین کاری که خیلی هم باحال بود🤣

هفت غروب رسیدم خونه 

حموم رفتم شام خوردم کمی استراحت کردم کتابمو خوندم

الانم نی نی سایتم 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

صبح بیدار شدم سالاد ماکارونی درست کردم برا مدرسه پسرام و رفتیم مدرسه تا ظهر سر کار بودم بعد اومدم نهار پختم و خوردیم و خوابیدم قبل خواب جان سخت دیدم و بعد خواب نماز و ظرف شستن و بعد پسرمو بردیم کلاس زبان و رفتیم دنبال نون خریدن که پیدا نکردیم بعد پایان کلاس اومدیم خونه شام نون پنیر خوردیم با نون بیات وبعدم نماز و پایتخت دیدن و الآنم هزارو یک میبینم برا اولین بار

۷ رفتم مدرسه.اژ مدرسه اومدن خونه و ده دقیقه بعد رفتم مغازه.مال بابامه و سوپرمارکتع و چو ن کار دازه و‌ناهار میخواد بخوره من میمونم.از مغازه ساعت ۵ رفتم خونه ناهار خوردم که برقا مغازه رفت و دوباره برگشتم مغازه تا برای بابام چراق ببرم.بعدش از مغازه مستقیم رفتم باشگاه.ساعت ۱۰ از باشگاه در اومدم و خسته و کوفته زیر بارون خیلی شدید پیاده رفتم خونه.نشیتم ۴۰ دقیقه پرس خوندم و بعد پای گوشی تا الان 

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

من روز آرومی داشتمتا ظهر استراحت کردم بخاطر شرایط ماهانه بدنمدو بار لباس شستمملحفه ها رو عوض کردیمکم ...

به به خسته نباشی عزیز دلم 👏🏽😍 چه روز خوبی بوده پس

فرداشب شام چی میپزی؟🤭

پنج بیدار شدم تا آماده بشم که ساعت ۷ شرکت باشماولین کارم گرفتن برگه های آمار روزانهتطبیق دادن با آما ...

خسته نباشی زیبا خانوم شاغل🤌🏼🤩 اگه دوست داری میشه بگی شغلت چیه؟

۷ رفتم مدرسه.اژ مدرسه اومدن خونه و ده دقیقه بعد رفتم مغازه.مال بابامه و سوپرمارکتع و چو ن کار دازه و ...

خسته نباشی حسابی مشغول بودین پس👏🏽 چقد خوبه که کمک دست پدرتی خدا قوت بازار باشه همیشه 🧿