2777
2789
عنوان

بنظر من شمالی ها خیلی خوشگلن 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 69 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دماغشون یکم گندس .

مازندرانی ها اینجورین 

گیلانی ها خیلی ظریف ترن 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

لراهم خشگلن

نمی‌دونم من چندتا از دوستام که لر بودن زیاد به نظرم جالب نبودن صورت هاشون پهنه من ظریف پسندم 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

دقیقا پوست‌شان خوبه ولی تاحالا نشنیدم بگن شمالی ها به زیبایی معروفن

پوست صاف و بی نقص داریم.موهای ابریشمی.بخاطر محیط زندگی

اما عموما اقایون از ی سنی به بعد کچل میشن،بینی اغلب بزرگتر 

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
اول کردا همه چیزشون زیباست هم قدوقامت هم صورت

اره خیلی خوبن

خودم ترکم اما تو زیبایی واقعا اول کردا

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

شمالیمشمالیا پوست وموی خوبی دارنکردها زیباترن

کردا بنظرمن ظریف نیستن من ظریف پسندم 

شمالیمشمالیا پوست وموی خوبی دارنکردها زیباترن

جان؟؟ اتفاقا برعکس

هوای گندی که داریم پوستمون همش چرب و جوشیه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نمی‌دونم من چندتا از دوستام که لر بودن زیاد به نظرم جالب نبودن صورت هاشون پهنه من ظریف پسندم

تفاوت زیاده اتفاقا لرا به صورت استخونی معروفن، من لره ظریفم🤣دوست داری؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
تفاوت زیاده اتفاقا لرا به صورت استخونی معروفن، من لره ظریفم🤣دوست داری؟

عه پس خوشگلی حتما 😍

2790
2778
2791
2779
2792