آسماگل مدیر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 661 عنوان عروس | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 40 پست سلام خانما بنظرتون این عروس هلندی نره یا ماده میخام واسه دخترم بخرم قیمتشو چند بگه خوبه 1404/01/20 | 22:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسماگل مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 661 همسایمون بیشعور جوجه رنگی میگیره میذه دس بچه ۱سال هفشون میکنه ذوق میکنه مادرش شاهکاربچه ش چه بی عقل من ی بار اردک خریدم دخترم کوچیک بود ببرد بیرون از دست دوستش افتاد مرد دیگه واسش نخریدم
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 3127 ما پرنده گرفتیم دچار حساسیت شدیم الانم کبوتر تو حیاط داریم چه حساسیتی منظورت عروس هلندی ... راست میگن میگن عروس هلندی ها بد بیاری چمیدونم به هرکی نمیادو چی بگم ازسرنوشتم ...💔
آسماگل مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 661 اره تو خونه ول باشن همه جای خونه دستشویی میکنن مال من رو تلویزیون مبل فرش همه جا کرده بود راه میرفت ... سعی میکنم بیشتر تو تراس باشه
geibfa عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 4876 سعی میکنم بیشتر تو تراس باشه تو قفس هم گناه دارن دستی هستنمال من رو شونه مینشست حرف میزد چند کلمه اما وسواس بودم حوصله جیغ جیغ و وراجی هاشو نداشتم دوستام چند نفر عروس هلندی داشتن عروس های همشون مردن منم ترسیدم بمیره گذاشتم دیوار فروختم
geibfa عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 4876 باید جاش گرم باشه غذاش فقط ارزنه؟ مال من همه چی میخورد خیلی باهوشن خودش میومد سر سفره وقتی سفره مینداختیم کنار مون مینشست از همون غذای ما میخورد
آسماگل مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 661 توروخدا بخر از این کوچولوا اپارتمانیا میترسم نتونم ازش نگهداری کنم
میثاق33 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 1229 چه حساسیتی منظورت عروس هلندی ... راست میگن میگن عروس هلندی ها بد بیاری چمیدونم به هرکی نمیادو ما قناری داشتیم دکتر گفت پرنده تو خونه نگه ندارین بد سرفه میکردیم لطفا یه صلوات برای ظهورمنجی بفرس
آسماگل مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 661 تو قفس هم گناه دارن دستی هستنمال من رو شونه مینشست حرف میزد چند کلمه اما وسواس بودم حوصله جیغ جیغ و ... منم میترسم دخترم وابسته بشه بعد چیزیش بشه چند وقته که میخواد ایندفعه عیدیاشو جمع کرد میگفت میخام عروس بخرم
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 3127 چه بی عقل من ی بار اردک خریدم دخترم کوچیک بود ببرد بیرون از دست دوستش افتاد مرد دیگه واسش نخریدم خداخیرت بده بی زبونها اسیر میشن دست مردم زیر پاشون له میشن یاخفه میشن 🥺💔😭 چی بگم ازسرنوشتم ...💔
آسماگل مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 661 ایش مث مامانمی خب مسئولیت داره باید بتونی نگهش داری
geibfa عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 4876 منم میترسم دخترم وابسته بشه بعد چیزیش بشه چند وقته که میخواد ایندفعه عیدیاشو جمع کرد میگفت میخام ع ... هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم ولی من اگر بودم پول نمیدادم پرنده چون تضمینی وجود نداره تا همیشه زنده باشن مال دوستای من زیر ۶ ماه مردن خودمم ترسیدم زود فروختم گفتم حداقل پولش سوخت نشه
آسماگل مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 661 خداخیرت بده بی زبونها اسیر میشن دست مردم زیر پاشون له میشن یاخفه میشن 🥺💔😭 اگه بدونی واسه اون اردک چه عذاب وجدانی داشتم
آسماگل مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 661 هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم ولی من اگر بودم پول نمیدادم پرنده چون تضمینی وجود نداره تا همیشه زنده ب ... پس چی بخرم واسش تنهاست دوست داره یه موجود زنده داشته باشه