2777
2789
عنوان

آقایون این رفتار مرد ینی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا کجا باید واست تلاش کنه وقتی دختر ریخته تو خیابون؟

مردی که واسه شخصیت خودش ارزش قائل تا یه جایی ناز میکشه و پیگیره

از اون به بعد میزارت کنار

امیدوارم رفتارت واسش لوث نشده باشه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

نه آخه خداوکیلی من خودم مرد باشم این کارارو میکنم ینی چی آخه نشسته منتظر منه

ببین وقتی می‌خواهید ازدواج کنید دیگه بلاک و رد تماس و اینا بچه بازیه 

( شاید شاید شاید،اولین بار نیست که این کار رو کردی و براش عادی شده و نمیاد سراغت )

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
شما نمی‌دونم عاشق شدی یا نه ولی مثل این آقا رفتار می‌کنی ؟؟

پس شما عاشق نشدین که اینطور طرفتون رو امتحان‌میکنید...اونو نمیدونم...ولی انقدر رو بدونید بعد رفتنش هشت سال هنوز عاشق نشدم

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

پس شما عاشق نشدین که اینطور طرفتون رو امتحان‌میکنید...اونو نمیدونم...ولی انقدر رو بدونید بعد رفتنش ه ...

میگم شما ام عاشق بودنی طرفتون اینجوری میکرد تا هشت روز خبری ازش نمیگرفتین؟؟ گویم که دختره عاشق نباشه اگه اونی که ادعا داره عاشق واقعیه چرا در عمل اونجوری نیست 

#لوس#‍ چطور وقتی میخوان آشنا بشن کلی زبون میریزن

لوس نه لوث

لوث به معنی تکراری و کاری که بی ارزش شده باشه 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

میگم شما ام عاشق بودنی طرفتون اینجوری میکرد تا هشت روز خبری ازش نمیگرفتین؟؟ گویم که دختره عاشق نباشه ...

کسی که اینطور باهام رفتار کنه نه

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

ببین وقتی می‌خواهید ازدواج کنید دیگه بلاک و رد تماس و اینا بچه بازیه ( شاید شاید شاید،اولین بار نیست ...

اره بارها شده این کارو کردم 

ولی این بار جدا خواستم بدونه داره چیکار می‌کنه چون یه چیزایی رو با احترام گفتم ولی قبول نکرد در حالی که حق با من بود

اره بارها شده این کارو کردم ولی این بار جدا خواستم بدونه داره چیکار می‌کنه چون یه چیزایی رو با احترا ...

اگه میخوای کتاب زنان زیرک رو بخون

😂والا فکر نکنم آقایون چیزی رو قبول کنن...

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند!