پسری که هر موقع حتی تقصیر دختر میشد میرفت منت کشی و نمیزاشت قهر و حرف نزدن به یک هفته طول بکشه ولی الان چون گذاشتمش تو رد تماس اون تلاشی واسه برقراری ارتباط نمیکنه هشت روزه مثلا قصدمونم ازدواجه 😏
اینم بگم سر موضوع مهمی بحث کردیم واسه همین کنار کشیدم تا خودشو ثابت کنه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
تا کجا باید واست تلاش کنه وقتی دختر ریخته تو خیابون؟
مردی که واسه شخصیت خودش ارزش قائل تا یه جایی ناز میکشه و پیگیره
از اون به بعد میزارت کنار
امیدوارم رفتارت واسش لوث نشده باشه
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
شما نمیدونم عاشق شدی یا نه ولی مثل این آقا رفتار میکنی ؟؟
پس شما عاشق نشدین که اینطور طرفتون رو امتحانمیکنید...اونو نمیدونم...ولی انقدر رو بدونید بعد رفتنش هشت سال هنوز عاشق نشدم
در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.
پس شما عاشق نشدین که اینطور طرفتون رو امتحانمیکنید...اونو نمیدونم...ولی انقدر رو بدونید بعد رفتنش ه ...
میگم شما ام عاشق بودنی طرفتون اینجوری میکرد تا هشت روز خبری ازش نمیگرفتین؟؟ گویم که دختره عاشق نباشه اگه اونی که ادعا داره عاشق واقعیه چرا در عمل اونجوری نیست
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
میگم شما ام عاشق بودنی طرفتون اینجوری میکرد تا هشت روز خبری ازش نمیگرفتین؟؟ گویم که دختره عاشق نباشه ...
کسی که اینطور باهام رفتار کنه نه
در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.