2777
2789
عنوان

بیاین یه فیلم ایرانی درجه یک معرفی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 22 پست
دقیقا 👌 خودمم از سینمای ایران فقط همین سه نفر رو انتخاب میکنم

ممنون که وقت با ارزشتون رو برای معرفی فیلم گذاشتید  .خیلی برام با ارزش هست‌. شات گرفتم که دردسترسم باشن.

ولی مشکلم اینه که نمیدونم کجا تماشا کنم.اپارات و نماشا و.. همش سانسوره همون سکوت بره ها تو اپارات خیلی خیلی سانسور شده .من کتابشو خونده بودم که کامل متوجه جزییات فیلم شدم

منظورم از بدون سانسور واقعا این نیست که بخوام فیلمهای نامناسب نگاه کنم چون اصلا علاقه ای ندارم‌ .

مشکل اینه که تو گوگل (اپارات و...)میخوام نگات کنم حتی لباسها رقص ها نگاه ها و  صحنه های خشن و ناخوشایند رو هم حذف میکنن و چیزی متوجه نمیشم.و اعصابم هم خورد میشه چون همش میفهمی که کات شده.

شنیدم تو تلگرام کانال بدون سانسور هست ولی کانالی پیدا نکردم.اگه زیر نویس هم باشه که عالی

چندتا از بهترین سریال های تاریخ سینما سریال برکینگ بد ژانر درام برای کشور آمریکا که بهترین سریال دنی ...

گیم اف ترونز رو به زمانی خیلی دوستام میگفتن فشنگه و تهیه کردم ولی هرکاری کردم یادم نیست،یا صداش یا زیر نویسش با فیلم مچ نبود دیگه بیخیالش شدم. کلا همیشه یه مشکلی دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیم اف ترونز رو به زمانی خیلی دوستام میگفتن فشنگه و تهیه کردم ولی هرکاری کردم یادم نیست،یا صداش یا ز ...

شرمنده خیلی وقتتونو گرفتم همون برای دیدن و تماشای فیلم هم راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم .خیلی زبانم خوب نیست برای همین با زیر نویس میخوام باشه

ممنون که وقت با ارزشتون رو برای معرفی فیلم گذاشتید .خیلی برام با ارزش هست‌. شات گرفتم که دردسترسم ب ...

خواهش میکنم  😊 

میفهمم همه سایت های ایرانی سانسور میکنن ، به قول شما حتی صحنه های خشن و... رو هم سانسور میکنن 

این ضدحال بزرگیه 😅

من خودم از همون قدیما از سایت دنیای سریال و دیجی مویز دانلود میکردم ، منتها الان دیگه فیل‌تر شدن 

الان از تگرام دانلود میکنم و... همه فیلم ها هم دوبله و هم زیر نویس بدون سانسور هستن 

از ربات های  آلفا دی و دنیای سریال

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

گیم اف ترونز رو به زمانی خیلی دوستام میگفتن فشنگه و تهیه کردم ولی هرکاری کردم یادم نیست،یا صداش یا ز ...

همیشه گفتم و بازم میگم 

هیچ سریالی نمیتونه به اندازه گیم آف ترونز برام جالب باشه ، واقعا فوق العادس 

حیف شده ندید البته کاش منم تا الان ندیده بودمش تا دوباره می‌دیدم 😅 

سعی کنید همیشه زیر نویس چسبیده (سافت ساب )دانلود کنید 

شرمنده خیلی وقتتونو گرفتم همون برای دیدن و تماشای فیلم هم راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم .خیلی زبانم ...

آه حتما 

ببینید منم همشو زیر نویس میبینم 

بنظرم دوبله و... فیلم و سریال رو خراب میکنن 

اصلا زبان اصلی با زیر نویس یچیز دیگس 

شاید اوایل یکم سخت باشه و... ولی رفته رفته بهش عادت میکنید 

شاید باور نکنید انقد فیلم بازیر نویس دیدم موقع حرف زدن با ینفر هم  رو هوا دنبال زیر نویس میگردم😆