2777
2789
عنوان

بنظرم خانمهایی که رانندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 6703 بازدید | 282 پست
رانندگی لازمه مامان من اگ رانندگی بلد بودالان محتاج بچه هاش نبود

مامانت رو با اسنپ و تاکسی و اتوبوس و مترو و... آشنا کن بجای محتاج موندن... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم منو پارتنرم میبره نباشه اسنپ هر لحظه هست محتاج چیه گلم

دستت رو زانوی خودت باشه خیلی خیلی بهتره .ی موقع های اضطراری برای همه پیش میاد بهتره بلد باشیم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

خونه پدرم دوره و همسرم خر موقع که من میخوام منو نمی‌بره. ومن باید خودم راننده بشم تا برم خونه پدرم ه ...

وای منم همینجوریم

واینکه پسرمو دوسدارم خودم ببرم مدرسه ولی نمیتونم متاسفانه

دستت رو زانوی خودت باشه خیلی خیلی بهتره .ی موقع های اضطراری برای همه پیش میاد بهتره بلد باشیم

من میخوااااام بخدا میخوام

اما استرس شدید و ترس میگیرم وقتی قراره برم یه دور بزنم حتی

بچه داری اسی؟

من دارم  دلم میخواد یه پارک ببرمشون  از ترس عصبی میشم

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
من میخوااااام بخدا میخواماما استرس شدید و ترس میگیرم وقتی قراره برم یه دور بزنم حتیبچه داری اسی؟من د ...

اره بچه هم دارم.بیا اراده کنیم امسال راننده بشیم .دختر عمه من عرض ۵ ماه یه راننده حرفه ای شده که تو جاده هم میرونه

من میخوااااام بخدا میخواماما استرس شدید و ترس میگیرم وقتی قراره برم یه دور بزنم حتیبچه داری اسی؟من د ...

این استرس چیه افتاده به جونمون

بخدا ی خانماییو میبینم رانندگی میکنن واقعا برای خودم متاسف میشم میگم الان ۱ماهه گواهینامه گرفته عرضه داشت تونست ولی من ۱۰ساله گواهینامه دارم ولی از ترس و استرس جونم میخواد بالا بیاد

منم یه روز آرزوی رانندگی داشتم

خیلی میترسیدم

یهو اراده کردم و شروع کردم

خیلی خیلی کیف میده مخصوصا که دیگه لازم نیست التماس کنی واسه جایی رفتن

همه کارای بچه هام با خودمه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
شیرزن کجا بود اعتماد بنفس میخاد و استرس نداشته باشی وگرنه استرس بگیرتت دائم گند میزنی

خب همین دیگه استرس نداشته باشی و اعتماد بنفس میشی شیر زن🥺😘

2790
2778
2791
2779
2792