2777
2789
عنوان

هفته دیگه دارم میرم دبی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه از تجربیاتت بگی؟ منم این هفته میرم. برا شام و نهار چه میکردی؟ موزه اینده رفتی؟ سوغات از ک ...

سلام عزیزم 

شام و نهار فسفود معمولا مک دونالد یا فسفودی های دیگه میرفتیم شاورما و اینا

فقط به هیچ عنوان از مغازه های خیابونی شون غذا نخرید اصلا درست حسابی نیستن ما یک شب خوردیم حالمون خیلی بد شد

نه عزیز موزه اینده قبلا رفته بودم اونقدر جالب نبود برام

اگه تفریح میخوای حتما پارک ابی اتلانتیس برید بهترین هستش

برای خرید اصلا سمت دبی مال و اینا نرید قیمت ها وحشتناک بالاست . برید سمت دیره سیتی سنتر و دی تو دی و مرکز خرید اوتلت ایکیا هم نسبتا قیمت ها مناسب هستش 

گلم اگه از مترو استفاده کنید خیلی براتون به صرفه تره حالا من نمیدونم شما چند نفر هستید ولی هر کارت رو پنجاه درهم شارز میکنید و تقریبا دروازده بار میتونید ازش استفاده کنید ولی با تاکسی خیلی گرون در میاد براتون 

خرید بالای ۲۵۰ درهم کردید حتما تکس فری بگیرید از مرکز خرید تو فرودگاه یه درصدی رو بهتون برمیگردونن اگه نشونشون بدید

انشالله خوش بگذره بهتون

کاربری سوم ژله نارنجی

سلام عزیزم شام و نهار فسفود معمولا مک دونالد یا فسفودی های دیگه میرفتیم شاورما و اینافقط به هیچ عنوا ...

سافاری و..‌ چطور؟ من اهل تفریح ابی نیستم.

بهترین تفریحاتش چی بود؟ سوغات اوردنی چی خوبه؟

سافاری و..‌ چطور؟ من اهل تفریح ابی نیستم.بهترین تفریحاتش چی بود؟ سوغات اوردنی چی خوبه؟

سافاری هم خوبه

بهترین تفریحاتش از نظر من ساحل جمیرا و پارک ابیش یود عزیزم که گفتید اهل تفریحات ابی  نیستید 

مارینا هم کشتی داره بخواین سوار بشین حدودا یک ساعت میبرتون 

سوغاتی من بیشتر شکلات و لباس اوردم چیز خاصی نداره بگم مخصوصش باشه

کاربری سوم ژله نارنجی

سافاری هم خوبهبهترین تفریحاتش از نظر من ساحل جمیرا و پارک ابیش یود عزیزم که گفتید اهل تفریحات ابی ن ...

ممنون عزیزم. برای سافاری چه لباسی بپوشم بهتره؟  بی حجاب نیستم شلوار بلند هم توش ماسه نمیره؟