2777
2789
عنوان

برگشت عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 78 پست
قانون جذب جواب میده

بببن تو قانون جذب تصور میکنیم بعدش رها کنیم ؟ این رهایی یعنی چی . شما تابحال این کارو برای عشق کردین؟ 

من کارم و دانشگاه و درسمو همه رو با قانون جذب به دست اوردم اما برای مسائل عشقی نمیدونم چجوره

بببن تو قانون جذب تصور میکنیم بعدش رها کنیم ؟ این رهایی یعنی چی . شما تابحال این کارو برای عشق کردین ...

خودم امتحان نکردم یکی از دوستام انجام داد جواب دادش

ای عشق اولی برام،دعاکن از فکرت درام....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی رو قبلا دوست داشتم بعدش وارد رابطه شدم اولش مقایسه کردم دیدم اصلا این پسره خیلی بهار از قبلی ...

🥹🥹من میترسم حسرت زندگی با قبلی بمونه تو دلم 

و این که ماه پیش جدا شدیم و الان اموزشی سربازیه میگم شاید بعد سربازی فشار روش کم بشه همه چی درست شه

البته هنوز با هم رودرو نشدیم فقط ناشناس پیام داده فکر کرده من نشناختمش🤣

اون موقع چرا کات کردین و به هم نرسیدین 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
🥹🥹من میترسم حسرت زندگی با قبلی بمونه تو دلم و این که ماه پیش جدا شدیم و الان اموزشی سربازیه میگم ش ...

قبلیه آدم خوبی بود یه لحظه قلبت رو ساکت کن با عقلت فکر کن با اون خوشبخت میشدی آدم درستی بوده اصلا 

قبلیه آدم خوبی بود یه لحظه قلبت رو ساکت کن با عقلت فکر کن با اون خوشبخت میشدی آدم درستی بوده اصلا

واقعا درست ترین ادمی که میشناختم . سر مسائل مالی و فشار سربازی یهو گفت من دارم زیر فشار دیوونه میشم نمیتونم ادامه بدم 

من اعتقاد ندارم 

خالم برا شوهرش گرفت جدا نشدن 

عشق و دوستی ارزش نداره 

شوهرت بود یچیزی

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی معنیه ..! 🦋️ شازده کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂

من اعتقاد ندارم خالم برا شوهرش گرفت جدا نشدن عشق و دوستی ارزش نداره شوهرت بود یچیزی

چی گرفت ؟🤔

دعا و این چیزا 

بنظرم اونا انرژی منفی دارن 

بیشتر منظورم ذکر و دعا عادی و قانون جذب بود 

چی گرفت ؟🤔دعا و این چیزا بنظرم اونا انرژی منفی دارن بیشتر منظورم ذکر و دعا عادی و قانون جذب بود

دعا و شمع تراپی فک کنم سر در نمیارم

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی معنیه ..! 🦋️ شازده کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂

دعا و شمع تراپی فک کنم سر در نمیارم

اره تو فکر شمع تراپی هستم . به پیشنهاد دوستم ف ال برام گرفتن گفتن بهش میرسی ولی اسم نامزد قبلی و خواستگار جدید یکسانه این موضوع دیوونه کنندس 😂

اره تو فکر شمع تراپی هستم . به پیشنهاد دوستم ف ال برام گرفتن گفتن بهش میرسی ولی اسم نامزد قبلی و خوا ...

من خودم یبار ف ال گرفتم گفت خواستگار برات میاد 

اومد ولی من رد کردم 

اسم و اینا نگفت بهم