2777
2789
عنوان

گربه م زایید

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 27 پست
اره واقعا بخاطر همین خوشحالم ایندوارم همینطور باشهاورده بود تو کمد لباسی داداشم🤣🤣🤣🤣🤣دیگه بردمش ...

مادربزرگم میگفت زمون قدیم یکی گربه ی باردارش گم انقدر دنبالش میگرده تا برگرده خونش واسه زایمان😁

بیچاره شدی که .. پرورش گربه راه انداخنی ؟

وا😁یه چی بگو ذوق کنم که

فقط دوتا ن ان شاءالله ک هرکی بیچاره میشه اینجوری بیچاره شه😅😅

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا😁یه چی بگو ذوق کنم کهفقط دوتا ن ان شاءالله ک هرکی بیچاره میشه اینجوری بیچاره شه😅😅

بی خیال .. اون دوتام بزرگ شن و حامله شن و بشن هفت هشت تا خوبه ؟؟ من احساسی نیستم .. منطقی فک کن .. حالا یه مدت بازی بازی هاتو کردی به فکرشون باش ..

بی خیال .. اون دوتام بزرگ شن و حامله شن و بشن هفت هشت تا خوبه ؟؟ من احساسی نیستم .. منطقی فک کن .. ح ...

اره خوبه😍😅ما کلا تو محلمون خیلی گربه هست 

بنظرم خیلی هم خوبه

هم منطقی ک فکر کنی هم احساسیش

منطقیش اینه که اینا نمیمونن زیاد اینجا و میرن بچهاش

احساسیشم اینه که حس خوبیه که بهشون غذا بدی و با دستایی تو سیر شن

بی خیال .. اون دوتام بزرگ شن و حامله شن و بشن هفت هشت تا خوبه ؟؟ من احساسی نیستم .. منطقی فک کن .. ح ...

بعدم عزیز اینکه تو خونه ی من نیست تو حیاط بیرون از خونه ست که پارکینگ هم نیست میره همه جا هر از گاهی برمیگرده همینجا

اره خوبه😍😅ما کلا تو محلمون خیلی گربه هست بنظرم خیلی هم خوبههم منطقی ک فکر کنی هم احساسیشمنطقیش این ...

منطقیش اینه ک نمیرن هی هستن

ما یکی داشتیم تو انباریمون 7 تا بچه اورد بچه هاشم بزرگ شدن اب و غذا میدادیم به 8 تاشون تا یکی دیگه ام اومد شدن 9 تا ما حدود ی سال 9 تا گربه داشتیم بچه هاش بزرگ بودن نمیرفتن 

حتی در باز بود میومدن تو خونمون 

ی روز داشتم تو اتاق درس میخونم تنها خونه بودم در هال و در اتاق باز بود از تو انباری یکیشون اومد تو اتاق ی متریم بود منم اینقد حواسم ب درس بود ندیدمش یهو جیغ زدم فرار کرد تو حیاط رفت تو انباری

هرکاری کردیم نمیرفتن با چوب افتادیم دنبالشون در انباری رو کلید کریدم ی ماه اول زیاد میومد وابسته بودن ب چ بدبختی بیرونشون کردیم فکر نکن همینجوری میذارن میرن

انباریمون گند بود انگار دستشویی بود ای خراب بود خرااااااااااااب 

ولی از حق نگذریم خیلی نازن ولی منطقی هم فکر کن 

شد شد.......نشد جهان یادگار است و ما رفتنی....

از قدیم میگن زاییدن گربه تو خونه هرکس نشانه ی برکت اومدن به اون خونست😍

شایعه است ،تو حیاط ما یه سال زایید هیچ اتفاقی نیفتاد نه برکت بود نه بد یمنی

درخواست دوستی آقایان تاییدنمیشه،گزارش میشه

منطقیش اینه ک نمیرن هی هستنما یکی داشتیم تو انباریمون 7 تا بچه اورد بچه هاشم بزرگ شدن اب و غذا میداد ...

من اصلا اجازه نمیدم بیان تو انباری رو به گند بکشن

تو حیاط خونمونم حتی نیستن یه خیاط و محوطه بازه اونور خونمون!!

خیلی کم پیش میاد ک بیان اینور اونم اصلا کثیف کاری نداره شما شاید کلا محل زندگیشون رو انباری قرار دادیید ک اینطور شده ماله ما یه مامانه و دوتا بچ ه

اره خیلی خوشگلن