2777
2789
عنوان

بتام کم بود دارم سکته میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 29 پست
باورت نمیشه از وقتی جواب رو گرفتم انقدر دمغ شدم😭

دمغ چرا آخه این چ اخلاقیه ماها داریم برای همچی باید غصه بخوریم؟؟شما مشکوک ب بارداری هستی ی آزمایش هم میدی ک ببینیم بتات خوب رشد میکنه یا ن نیازی ب استرس و دمغ شدن نیس هنوز اول راهی

دمغ چرا آخه این چ اخلاقیه ماها داریم برای همچی باید غصه بخوریم؟؟شما مشکوک ب بارداری هستی ی آزمایش هم ...

اگر نباشه بتا میاد پایین یا همین میمونه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتا چیه و باید چند باسه تا باردار باشی؟

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

عددیه که بارداری رو نشون میده منم نمیدونم باید چند باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اگر نباشه بتا میاد پایین یا همین میمونه؟

اگه باردار نباشی بتات بالا نمیره بنظرم با عدد ۲۰ باردار هستی اما بازم باید آزمایش دومتو دید 

با ی متخصص مشورت کنی بهتره بنظرم یا میتونی صبر کنی شنبه آزمایش دومتو بگیر برو پیش دکتر 

استرس چرا؟ خدا وقتی بخاد ی بچه ای خلق کنه میکنه و اگ نخاد نمیشه همه چیو بسپر به خدا اگ بشه قسمتت بود ...

اره همین کارو کردم همسرمم همش همینو میگه ولی باز نمیدونم چرا استرس دارم خیلی دوست دارم زود بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه باردار نباشی بتات بالا نمیره بنظرم با عدد ۲۰ باردار هستی اما بازم باید آزمایش دومتو دید با ی متخ ...

ممنون ازت انشاالله هرچی خیره🥲🩵

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بتا عددیه ک بارداری و نشون میده 

عددش هم ب رنج هر آزمایشگاهی بستگی داره 

۰تا ۵ منفیه 

۱۰تا ۲۵ مشکوک ب بارداریه 

بالای ۲۵مثبته اما چون عدد پایینه باید دوباره تکرار بشه تا ببینیم رشد عدد بتا خوبه یا نه عدد بتا در هر ۴۸ساعت باید ۲برابر بشه 

اگه باردار نباشی بتات بالا نمیره بنظرم با عدد ۲۰ باردار هستی اما بازم باید آزمایش دومتو دید با ی متخ ...

ببخشید اذیت شدی آخه میدونی فعلا نمیخوام به کسی بگم و از اونور کسی رو هم نیست که بخوام ازش بپرسم🙃 برای همین میام اینجا مطرح میکنم ازت ممنونم کمکم کردی🩵🫂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید اذیت شدی آخه میدونی فعلا نمیخوام به کسی بگم و از اونور کسی رو هم نیست که بخوام ازش بپرسم🙃 بر ...

خاهش میکنم وظیفس 

اگه کمکی ازم بربیاد خوشحال میشم کمک کنم خودمم الان ۴ماهه باردارم تا ی حدی تجربه دارم و استرستو درک میکنم و  خوشحال میشم بتونم کمکی کنم اگه سوالی داشتی بپرس تا جایی ک اطلاع داشته باشم کمکت میکنم نگران نباش 

بتا عددیه ک بارداری و نشون میده عددش هم ب رنج هر آزمایشگاهی بستگی داره ۰تا ۵ منفیه ۱۰تا ۲۵ مشکوک ب ب ...

ممنون عزیزم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

خاهش میکنم وظیفس اگه کمکی ازم بربیاد خوشحال میشم کمک کنم خودمم الان ۴ماهه باردارم تا ی حدی تجربه دار ...

ممنون اگر بود حتما ازت کمک میگیرم🩵🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا تا حالا آزمایش بارداری ندادم عزیزدلم. از این عدد اطلاعی ندارم🩷

ممنونم🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40