2777
2789
عادی نیستسیگار قلیون مواد هیچ کدوم عادی نیستکی میگه عادیهپول بدی سلامتی ات رو نابود کنی

اگر یه چیز ممنوعه بود قطعا هیچکس جرات فروش نداشت

چ بکشی چ نکشی میمیریم هممون ! نکشیدنش باعث عمر جاودانه نمیشه ! کافه ها از قلیون و دکه ها از سیگار نون میبرن پس ۷۰ درصد جامعه مصرف کننده هستن 

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر یه چیز ممنوعه بود قطعا هیچکس جرات فروش نداشتچ بکشی چ نکشی میمیریم هممون ! نکشیدنش باعث عمر جاودا ...

چطور مردن مهمه نه مردن

بله همه می‌میریم ولی اینکا ۶ماه آخر عمر با زجر نفس بکشی و با دستگاه  چون ریه ات از بین رفته  عذاب زیادیه

اینکه ببینی خودت پول دادی بع این وضع بیفتی عادیه؟!!

کافه ها ازش پول در میارن؟ جهنم که با از بین رفتن سلامتی مردم پول در نیارن

آلوده کردن هوا و محیط زیست عادیه ؟

چطور مردن مهمه نه مردنبله همه می‌میریم ولی اینکا ۶ماه آخر عمر با زجر نفس بکشی و با دستگاه چون ریه ا ...

عزیزم این حرفا درسته منکرش نمیشیم ولی خب جامعه ای ک هستیم واسش عادیه

عزیزم این حرفا درسته منکرش نمیشیم ولی خب جامعه ای ک هستیم واسش عادیه

بهتره ما به عادی شدنش دامن نزنیم

نه عادی نیست

وقتی خیابون رد میشم از کتار جوونی که سیگار میکشه حالم به هم میخوره و متاسف میشم براش

بهتره ما به عادی شدنش دامن نزنیمنه عادی نیستوقتی خیابون رد میشم از کتار جوونی که سیگار میکشه حالم به ...

بله بنده خودم مدت هاس نمی کشم بخاطر بو و خطری ک برای هورمونام داشت👌🏻